Φλερτ ΑΟΚ με Σάββα Κυριακίδη – Μένουν Μπρατσιάνι- Παληγεώργος

 Φλερτ ΑΟΚ με Σάββα Κυριακίδη – Μένουν Μπρατσιάνι- Παληγεώργος

Ο 28χρονος πλάγιος επιθετικός, Σάββας Κυριακίδης, είναι βασικός μεταγραφικός στόχος του ΑΟΚ.

Ο γεννημένος στη γειτονική πόλη ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από τη Δόξα, μετακόμισε το 2008 στα Τρίκαλα και στη συνέχεια έπαιξε στη Λαμία. Από τη Λαμία, πήγε στον Απόλλων Καλαμαριάς και μετά πάλι στα Τρίκαλα. Το 2010 φόρεσε τη φανέλα της Θήβας και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, πήρε μεταγραφή για τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Από τον Οδυσσέα Αναγέννησης μετακόμισε το 2011 στον Πανσερραϊκό. Επόμενος σταθμός της καριέρας του, ήταν η Νίκη Βόλου. Το καλοκαίρι του 2012, συνέχισε στον Οδυσσέα Κορδελιού και επέστρεψε στη Δόξα Δράμας τον Ιούλιο του 2013, όπου αγωνίζεται ακόμη και τώρα, τις περισσότερες φορές φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στο πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΚ και στη Δόξα Δράμας, στο «Ανθή Καραγιάννη» αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 62` και μετά στη θέση του Ντος Σάντος.

Είναι παίκτης με πολλά προσόντα και πολύ καλός στις στημένες φάσεις. Πέρσι ένα γκολ φάουλ που πέτυχε κόντρα στον Αρη, στέρησε την άνοδο σε μεγάλο βαθμό, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Κυριακίδης δε συνεχίζει στη Δόξα και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μετακομίσει στην Καβάλα, για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΑΟΚ, για την περίοδο Ιανουαρίου. Εκτός από την περίπτωση του Σάββα Κυριακίδη, ο ΑΟΚ «ψάχνεται» για σέντερ φορ, μετά τη φυγή του Κανούλα, στον Απόλλων Καλαμαριάς.

*Δε φεύγουν Παληγεώργος- Μπρατσιάνι

Από τον ΑΟΚ μετά τις αποχωρήσεις του Λιόλιου, του Κανούλα και του Μαργαρίτη, θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα αποχωρήσει άλλος βασικός. Παρά το γεγονός ότι ομάδες της παραπάνω κατηγορία, έχουν πλησιάσει τον Παληγεώργο και τον Μπρατσιάνι, οι δυο τους, θα μείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Μπρατσιάνι αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού Βόλου και ο Παληγεώργος των Τρικάλων, όμως είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν στο ρόστερ του ΑΟΚ.

*Χωρίς Καζάκη οι  προπονήσεις

Ο Βλάσης Καζάκης λόγω ίωσης, δε συμμετέχει στις προπονήσεις του ΑΟΚ, τις δυο τελευταίες μέρες. Είναι ο μοναδικός που απουσιάζει. Χθες πάλι η ομάδα προπονήθηκε πρωί και απόγευμα.

*Κανένα νέο για προπονητή

Όσο περνάνε οι μέρες ισχυροποιείται η θέση του Γιώργου Γουνελά. Δεν αποκλείουμε η όλη κατάσταση στον πάγκο του ΑΟΚ, να μην αλλάξει μέχρι τέλος της σεζόν. Οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, όμως η λύση για προπονητή 6 μηνών, μάλλον υποχωρεί αν και υπάρχουν αρκετοί που έχουν προταθεί από μόνοι τους. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν, μάλλον στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μετά το χορό.

 

Διαβάστε επίσης