• 18 Μαΐου 2024,

Μέχρι και η Τρέμη έσπασε το χέρι της !

 Μέχρι και η Τρέμη έσπασε το χέρι της !

Η εποχή που ζούμε είναι τόσο ανάποδη που ακόμα και η Ολγα Τρέμη , η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ έσπασε το χέρι της και μάλιστα σε δύο σημεία.

Κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει μεγαλύτερη γκαντεμιά απο το σπάσιμο.

Για να πέσεις και να σπάσεις κάτι σε έχουν φάει , δεν υπάρχει περίπτωση.

Σε τρώνε , σε τρώνε μέχρι που πέφτεις και σπάς το χέρι ή το πόδι.

 

Τα φουγάρα και τα ντουμάνια …

Πάντως φέτος θα πρέπει να παραδεχτούμε οτι στο λιμάνι της Καβάλας ήρθανε πολλά φουγάρα και είχαμε πολλά ντουμάνια που λέει το τραγούδι απο την ταινία “Πολίτικη κουζίνα”.

Μια απο τις καλύτερες ειδήσεις της χρονιάς που φεύγει ήτανε αναμφισβήτητα η έλευση πολλών κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Καβάλας για φέτος , για το 2013 και στόχος είναι το 2014 να έρθουν ακόμα περισσότερα.

Αυτό βέβαια για να συμβεί και είναι εφικτό, προϋποθέτει την καλύτερη οργάνωση απο την πλευρά της πόλης και των αρχών που σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους θα πρέπει να αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία των επιβατών των πλοίων αυτών και να τους κάνουν ευχάριστη την διαμονή στην πόλη μας , όσο αυτή και αν διαρκεί.

Θα πρέπει να επενδύσουμε στον τουρισμό της κρουαζιέρας που είναι ο τουρισμός που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους τα τελευταία χρόνια.

Και να έχετε υπόψη σας οτι ο τουρισμός της κρουαζιέρας είναι και ο τουρισμός που έχει και ξοδεύει αφού δεν μπορεί ο καθένας να πληρώσει τα λεφτά που απαιτεί μια τέτοια κρουαζιέρα.

Τώρα δεν μιλάμε για τρεχαντήρια που θα σε πάρουν απο το φιδονήσι και θα σε αφήσουν στον κόλπο Βρασίδα.

Μιλάμε για κρουαζιεροπλοια που τρώνε τις θάλασσες και αλλάζουν ηπείρους.

Για να ανέβεις πάνω σε ένα τέτοιο κρουαζιερόπλοιο η τσέπη σου θα πρέπει να αντέχεις.

Και να έχετε υπόψη σας οτι αυτός που σηκώνεται απο το σπίτι του και πάει κρουαζιέρα είναι έτοιμος και πρόθυμος για όλα.

Είναι δηλαδή κατα κάποιο τρόπο ο “εύκολος” τουρίστας που έχει την διάθεση και την δυνατότητα να ξοδέψει όπου και αν βρεθεί με το πλοίο.

Νομίζω οτι όλη η πόλη θα πρέπει να αγκαλιάσει τον τουρισμό της κρουαζιέρας και να τον αναδείξει ακόμα περισσότερο.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και αφήνουμε πίσω μας τον Οκτώβρη που ήτανε πάρα πολύ καλός τουλάχιστον καιρικά.

Στα υπόλοιπα μια απο τα ίδια αφού παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να αλλάξει το κλίμα δεν γίνεται τίποτα αφού το κλίμα δεν αλλάζει με δηλώσεις και θεωρίες.

Το succes story του Σαμαρά δεν μπόρεσε να αλλάξει το κλίμα και των ψυχολογία των ελλήνων που συνεχίζουν να βλέπουν φαντάσματα.

Αφήστε που όσο περνάνε οι μέρες τόσο φουντώνουν οι φήμες οτι οι Γερμανοί δεν θα δεχτούν σε καμμία περίπτωση νέο κούρεμα και το μόνο που θα κάνουν θα είναι να δώσουν και άλλο χρόνο στην Ελλάδα και ίσως μειώσουν και λίγο το επιτόκιο.

Πάντως για κούρεμα κουβέντα.

 

Ο Εμπορικός σύλλογος υπενθυμίζει και προσπαθεί να προλάβει ….

Ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας με ανακοινώσεις μέσα απο το διαδίκτυο και τον τύπο προσπαθεί να υπενθυμίσει στα μέλη του οτι την Κυριακή η αγορά είναι κλειστή αλλα νομίζω οτι η εικόνα της αγοράς μεθαύριο Κυριακή θα είναι εντελώς διαφορετική απο αυτή που θέλει ο εμπορικός σύλλογος της Καβάλας.

Ολες τις Κυριακές που προβλέπει ο νόμος η αγορά θα είναι ανοιχτή μέχρι να φθάσουμε στην ημέρα εκείνη που όλες τις Κυριακές του χρόνου η αγορά θα είναι ανοιχτή και όποιος αντέξει.

Αυτός είναι ο σκοπός και το γνωρίζουν όλοι.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα για αυτά τα καλύτερα θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη υπομονή.

Έχουμε δρόμο ακόμα μπροσρά μας να διανύσουμε.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης