• 22 Μαΐου 2024,

Μία λάμπα φανερώνει το πρόβλημα

 Μία λάμπα φανερώνει το πρόβλημα

Συμπολίτης που διαμένει στη συνοικία της Κηπούπολης, ειδικότερα στην οδό Ραγκαβή, κοντά στο δημοτικό σχολείο της συνοικίας, διαμαρτυρήθηκε χθες στην εφημερίδα μας γιατί ο δρόμος είναι σκοτεινός. Λάμπα σε στήλη φωτισμού του Δήμου έχει καεί, δεν ανάβει και δεν αντικαθίσταται. Πίσω από αυτό το πρόβλημα, ένα περιστατικό που δεν αντιμετωπίζεται εδώ κι αρκετές εβδομάδες. Υπάρχει ένα σοβαρότερο ζήτημα που αφορά τους ηλεκτρολόγους του Δήμου. Τώρα που αποχώρησε το προσωπικό της Κοινωφελούς Εργασίας έμειναν ουσιαστικά τρία μόνο άτομα, τα οποία – οι τρεις ηλεκτρολόγοι του Δήμου – μοιράζονται κάθε μέρα με προτεραιότητα, τα προβλήματα στα δημοτικά κτήρια. Τέτοια προβλήματα , όπως βραχυκυκλώματα, είναι συχνά. Αντιμετωπίζονται περιστατικά κάθε μέρα, στα ΚΑΠΗ, στους παιδικού σταθμούς και αλλού.

Όταν θα τελειώσουν οι ηλεκτρολόγοι με αυτά τα περιστατικά, επανέρχονται στο ξεστόλισμα, καθώς όλος ο φωτισμός των εορτών πρέπει να απομακρυνθεί κι αυτό γίνεται τμηματικά.

Στο τέλος μένουν οι περιπτώσεις αντικατάστασης λάμπας φωτισμού. Κι εδώ υπάρχει ατυχία, αφού το γερανοφόρο όχημα που διαθέτει το τμήμα των ηλεκτρολόγων έχει βλάβη και βρίσκεται σε συνεργείο. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη λάμπα που πρέπει να αντικατασταθεί στην οδό Ραγκαβή προϋποθέτει τη χρήση του γερανοφόρου οχήματος. Παρόλα αυτά ο Δήμος Καβάλας δια της πολιτικής του εκπροσώπησης υπόσχεται ότι η λάμπα στην οδό Ραγκαβή θ΄ αντικατασταθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

 

Διαβάστε επίσης