• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Μαρία Φρατζεσκάκη: Περιμένω τη νέα δήμαρχο

 Μαρία Φρατζεσκάκη: Περιμένω τη νέα δήμαρχο

Σε απάντηση χθεσινού δημοσιεύματος της εφημερίδας μας λάβαμε από τη νέα δημοτική σύμβουλο την ακόλουθη επιστολή: Κατ΄αρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ότι,ομολογουμένως, με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο, αναφερθήκατε σε μένα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των Δημοτικών Εκλογών. Η αναφορά σας συνεχίζεται και μετεκλογικά και έχει να κάνει σχετικά με το ποιο “πόστο” θα αναλάβω στην διοίκηση του Δήμου Καβάλας.
Επ΄αυτού θα ήθελα να σας γνωρίσω τα εξής:
1. Πίστεψα και πιστεύω ότι ο Δήμος Καβάλας άξιζε κάτι καλύτερο από την απερχόμενη διοίκηση Σιμιτσή. Αυτό το καλύτερο, πιστεύω ότι μπορεί να το προσφέρει η νέα Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, γι΄αυτό και εντάχθηκα από τους πρώτους στο συνδυασμό της και έδωσα τον αγώνα μαζί της και νοιώθω ιδιαίτερα υπερήφανη που αυτός ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία και “υποχρεωμένη” απέναντι στους συμπολίτες μου.
2. Από ποιο “μετερίζι” του Δήμου θα κληθώ να συνεισφέρω στην κοινή προσπάθεια, είναι αποκλειστικό δικαίωμα της νέας Δημάρχου και δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία.
3. Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το από ποια θέση θα υπηρετήσω το Δήμο μας, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Εκτός αν ξέρετε εσείς κάτι που με αφορά και δεν το γνωρίζω εγώ.
Κατά τα άλλα περιμένω υπομονετικά πότε θα κληθώ από την νέα Δήμαρχο για να μου ανακοινώσει πως σχεδιάζει να την βοηθήσω στο μεγάλο έργο που έχει να επιτελέσει, για το οποίο έργο είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει με μεγάλη επιτυχία.
Ευχαριστώ
Μαρία Φραντζεσκάκη Δημοτική Σύμβουλος.

Διαβάστε επίσης