Μείωση δρομολογίων λόγω Οκτώβρη

 Μείωση δρομολογίων λόγω Οκτώβρη

Από σήμερα 1η Οκτώβρη ισχύουν νέα δρομολόγια στη γραμμή για τη Θάσο κι από την Κεραμωτή και από το λιμάνι του Πρίνου. Τα δρομολόγια όπως είναι φυσικό μειώνονται. Στη γραμμή της Κεραμωτής – Λιμένα, είναι 21 από Κεραμωτή και 21 από Λιμένα και τις επτά ημέρες της εβδομάδας. Αντίστοιχα μειώνονται και στη γραμμή του Πρίνου όπου είναι: Δευτέρα έως Σάββατο τρία από Πρίνο, τρία από Καβάλα, την Κυριακή παραμένουν τρία αλλά σε διαφορετικές ώρες.

Ειδικότερα στη γραμμή της Κεραμωτής, το πρώτο πρωϊνό δρομολόγιο αναχωρεί από το Λιμένα στις 6 παρά τέταρτο. Το τελευταίο αναχωρεί από το λιμένα στις 8.00 το απόγευμα. Αντίστοιχα το πρώτο δρομολόγιο από την Κεραμωτή αναχωρεί στις 7.00 το πρωί, και το τελευταίο στις 9.15 το βράδυ.

Το Σάββατο 3, την Κυριακή 11, τη Δευτέρα 12, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτής – Λιμένα που ανήκουν στο πλοίο «Στέλιος Φιλιάγκος» δεν εκτελούνται, λόγω του ότι τις ίδιες ημέρες το συγκεκριμένο πλοίο θα εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Πρίνου – Καβάλας.

Τα δρομολόγια που ισχύουν από την 1η έως την 31η Οκτωβρίου στη γραμμή του Πρίνου είναι τα ακόλουθα:

Δευτέρα έως Σάββατο αναχώρηση από Πρίνο 7.15 το πρωί, 12.15 το μεσημέρι, 4 παρά τέταρτο το απόγευμα.

Από Καβάλα 10 παρά τέταρτο το πρωί, 2.00 το μεσημέρι, 5.30 το απόγευμα.

Τις Κυριακές οι ώρες αλλάζουν: Από Πρίνο, 9 παρά τέταρτο το πρωί, 12.15 το μεσημέρι, 4.30 το απόγευμα.

Από Καβάλα, 10.30 το πρωί, 2.00 το μεσημέρι, 6.15 το απόγευμα.

Σημειώνουμε ότι για το μήνα Οκτώβρη είναι εκτός δρομολογίων προσωρινά – αφού θα επανέλθει με τη νέα απόφαση του ΣΑΣ, που θ΄ αφορά την επόμενη δρομολογιακή περίοδο από 1η Νοεμβρίου, το καινούριο φέρυ μπωτ της ΑΝΕΘ Θάσος ΙΙΙ.

Διαβάστε επίσης