• 19 Μαΐου 2024,

Μεγάλη ανατροπή και 3-2 η ΑΕΚ τον Κεραυνό Κρηνίδων

 Μεγάλη ανατροπή και 3-2 η ΑΕΚ τον Κεραυνό Κρηνίδων

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει πολύ νωρίς με 2-0 από τον Κεραυνό Κρηνίδων στο Βερούλειο, αλλά τελικά κατάφερε να πετύχει ολική ανατροπή και να κερδίσει με 3-2.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Ο Κεραυνός ξεκίνησε με καλό τρόπο ανάπτυξης και πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο Πάρης Σεμερτζίδης με τα χτυπήματα κόρνερ και φάουλ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αντεπίθεσης από την ΑΕΚ.

Στο 13` ο Σακόπουλος με πλασέ το 0-1 μετά από παράλληλη σέντρα του Τερζίδη. Στο 33` κέρδισε πέναλτι ο Τερζίδης από τον Ελευθεριάδη. Εκτέλεσε ο Π. Γεωργιάδης για το 0-2.

Στο 40` από κόρνερ του Π. Σεμερτζίδη, ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά το 1-2. Στο 42` με απευθείας χτύπημα φάουλ του Π. Σεμερτζίδη το 2-2. Στο 58` μετά από φάουλ του Π. Σεμερτζίδη και σύγχυση στην άμυνα, ο Δεληγιάννης το 3-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΕΚ: Τσανάκαλης, Ελευθεριάδης, Λευθέρης, Σεμερτζίδης Σ 53` λ.τ Τομπούλης, Στερνιώτης, Ισα, Σεμερτζίδης Π, Μίτσι 70` Κυγάης, Αντωνάκης, Δεληγιάννης, Παπαγιάννης 93` Χατζηκυριακού.

Κεραυνός Κρηνίδων: Παπαδόπουλος, Σπυρίδης Δ 59` Γερμανίδης , Παπαδόπουλος, Χωλίδης, Γεωργιάδης, Σακόπουλος, Σπυρίδης Θ 70` Τσαπανίδης , Μονιός 59` Καπακτσόγλου , Σκονίδης, Τερζίδης.

Διαβάστε επίσης