• 18 Μαΐου 2024,

Μετά από επεισόδιο στην περιοχή του Δημοτικού Κήπου Χάθηκαν 12.000 euro

 Μετά από επεισόδιο στην περιοχή του Δημοτικού Κήπου Χάθηκαν 12.000 euro

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα δύο νεαροί άνδρες – σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αντιεξουσιαστές- κατηγορούμενοι για ληστεία! Χθες το μεσημέρι δημιουργήθηκε επεισόδιο και συμπλοκή αντιεξουσιαστών με 4 άτομα που ήταν στην πόλη μας προερχόμενα από την Δράμα. Τα άτομα αυτά πολύ πιθανόν να παρακολούθησαν εκδήλωση που είχε γίνει νωρίτερα χθες στον Δημοτικό Κήπο. Ένας εκ των Δραμινών (ίσως και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας) δήλωσε στην Αστυνομία ότι κατά την συμπλοκή κάποιοι από τους αντιεξουσιαστές του πήραν τσαντάκι που είχε πάνω του. Μέσα στο τσαντάκι ισχυρίζεται ότι είχε 12.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά του έγγραφα. Η ομάδα Δίας κλήθηκε στο σημείο κι εκεί φέρεται να συνέλαβε τους κατηγορούμενους αντιεξουσιαστές.

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κήπο εκδήλωση της Πατριωτικής Κίνησης με θέμα τα γεγονότα στα Ίμια. Ο δημοτικός κήπος ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικούς (φώτο). Τα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης ήταν λίγα, επίσης λίγοι ήταν αυτοί που παρακολούθησαν την εκδήλωση προερχόμενοι από άλλες περιοχές. Στις 2 περίπου το μεσημέρι και ενώ η εκδήλωση είχε τελειώσει, έληξαν και τα προληπτικά αστυνομικά μέτρα. Τότε εμφανίστηκε στον Δ. Κήπο ομάδα αντιεξουσιαστών. Υπό συνθήκες που ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει φέρεται να έγινε η συμπλοκή με τους πολίτες από τη πόλη της Δράμας. Μία γυναίκα της ίδιας παρέας τραυματίστηκε, στο νοσοκομείο της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αμέσως μετά δύο άνδρες (από τη Δράμα) προσπάθησαν να καταδιώξουν αυτοί τους αντιεξουσιαστές. Έφθασαν μέχρι την περιοχή της κατάληψης στην οδό Βύρωνος κι έφυγαν μέσα σε φωνές και φραστικές αντιπαραθέσεις.

Η συνέχεια δόθηκε στο κτίριο της Α.Δ. Καβάλας όλο το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι αντιεξουσιαστές αρνούνται ότι πήραν τσαντάκι με το περιεχόμενο που ήδη σημειώσαμε. Δύο συνήγοροι ανέλαβαν την υπεράσπιση τους. Ενδιαφέρον για την υπόθεση έδειξαν οι βουλευτές Εμμανουηλίδης και Τσανάκα, τους οποίους ενημέρωσε για το περιστατικό ο Αστυνομικός Διευθυντής.

Διαβάστε επίσης