• 7 Μαΐου 2024,

Με απόφαση της διοικούσας επιτροπής η παρουσία του Ζ. Μυστακίδη στην κοινή συνέντευξη τύπου

 Με απόφαση της διοικούσας επιτροπής η παρουσία του Ζ. Μυστακίδη στην κοινή συνέντευξη τύπου

Ένα από τα πρόσωπα που δέχεται κριτική για τη συμμετοχή στην κοινή συνέντευξη τύπου της περασμένης Τετάρτης υπέρ του ΝΑΙ είναι και ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ Ζαφείρης Μυστακίδης. Απαντώντας στους επικριτές της αποφάσεώς του, ο κ. Μυστακίδης από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ διευκρίνισε:

«Εμείς απλά παραθέσαμε την πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι άνθρωποι της γεωργικής παραγωγής. Όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο θα μπορούσαν να προτείνουν και μία λύση. Βρισκόμαστε ενόψει της καλλιεργητικής περιόδου, δε διαθέτουν τα απαραίτητα οι μεταποιητικοί και οι εξαγωγικοί φορείς, σε πολλές περιπτώσεις δεν καν υπάρχει πετρέλαιο ώστε να δουλέψουν τα αγροτικά μηχανήματα κι άρα η πραγματικότητα είναι ζοφερή.

Η όποια διχαστική συζήτηση εξελίσσεται στους κόλπους της κοινωνίας μάλλον έχει ως στόχο να αποπροσανατολίσει την προσοχή από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου. Μετά το διχαστικό ΝΑΙ ή ΟΧΙ το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών συνέκλινε προς μια συμφωνία. Ενώ, αμέσως μετά το τρανταχτό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ακολούθησε ο αποκεφαλισμός του υπουργού οικονομικών.

Το δικό μας όργανο ως νομικό πρόσωπο ενεργεί βάσει αποφάσεων της διοικούσας επιτροπής. Κατόπιν λοιπόν σχετικής αποφάσεως της επιτροπής παραβρέθηκα κι εγώ στην κοινή συνέντευξη τύπου. Αν σε κάποια μικρή μειοψηφία, που δεν ευνοείται από τους συσχετισμούς και δεν εκπροσωπείται καν στα όργανα, δεν αρέσουν οι αποφάσεις της πλειοψηφίας τότε θα πρέπει να θυμηθούν ότι αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της δημοκρατίας. Εμείς πάντως δεν προτρέψαμε κάποιον να ψηφίσει τη δική μας επιλογή. Για την ιστορία να σημειώσω ότι την επόμενη ημέρα της συνεντεύξεως δέχτηκα υβριστικό και απειλητικό τηλεφώνημα από την άλλη πλευρά, κάτι που γνωστοποίησα και σε τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η δημοκρατία του ΟΧΙ;»

Διαβάστε επίσης