Μικρές παρεμβάσεις συντήρησης

 Μικρές παρεμβάσεις συντήρησης

Θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Καβάλας στους πεζόδρομους όπου κυρίως αντικαθίστανται μάρμαρα σπασμένα και επικίνδυνα για την κίνηση των πεζών. Οι εργασίες αυτές επελέγη αρχικά να γίνουν νυχτερινές ώρες, για να γίνουν με τον καλύτερο τρόπο, πλην όμως περίοικοι στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρήθηκαν για το θόρυβο καλώντας την αστυνομία. Η καταγγελία αν και πρωτοφανής δεν επηρεάζει το Δήμο Καβάλας. Γι΄ αυτές τις εργασίες που όπως είπαμε θα συνεχιστούν ενδεχομένως να γίνουν σε ώρες που δεν υπάρχει κυκλοφορία στους πεζόδρομους, ο αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Μιχαλάκης, είπε στην εφημερίδα συγκεκριμένα:

«Οι εργασίες στους πεζόδρομους έγιναν νύχτα για να προλαβαίνουν μέχρι το πρωί τα μαρμάρινα κομμάτια που αλλαχτήκανε να σταθεροποιούνται και να μην πρόβλημα αποσταθεροποίησης ούτε με το περπάτημα αλλά και ειδικά εκεί στην οδό της Παύλου Μελά από την κίνηση των βαρέων οχημάτων που μπαίνουν εκεί. Γι΄ αυτό και γίνανε νυχτερινές ώρες ως επί το πλείστον ώρες».

ΕΡ: Είπατε πάντως σε μία συνάντηση που είχατε προχθές ότι καταγγέλθηκε αυτή η δουλειά από τους περιοίκους;

ΑΠ: «Ναι, υπήρχε μία καταγγελία το πρώτο βράδυ όταν ξεκίνησαν οι εργασίες, προς την αστυνομία επανειλημμένως, για τη φασαρία που δημιουργούσαν τα συνεργεία… Εντάξει, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι άμα θέλουμε μία πόλη ανθρώπινη και να μπορεί να μετακινείται ο καθένας χωρίς να έχει πρόβλημα ο πεζός τουλάχιστον, να σκοντάφτουν και να χτυπάν και ζητάνε μετά τα ρέστα από το δήμο, πρέπει να δείχνουν μία ανοχή σ΄ αυτές τις εργασίες. Εργασία γινόταν, δεν γινόταν καμιά διασκέδαση».

ΕΡ: Πόσο εκτεταμένες είναι αυτές οι παρεμβάσεις κι αν θα συνεχιστούν;

ΑΠ: «Θα συνεχιστούν σ΄ όλους τους πεζόδρομους, σ΄ όλα τα κομμάτια. Θα πάνε δηλαδή και Φιλελλήνων και Μεγ. Αλεξάνδρου. Όπου υπάρχει πρόβλημα… Και οι φθορές ειδικά στην Παύλου Μελά ήταν ιδιαίτερα μεγάλες γιατί από εκεί περνάνε οχήματα!!!»

ΕΡ: Οι εργασίες θα συνεχιστούν να γίνονται βράδυ;

ΑΠ: «Ώρες μη λειτουργίας των καταστημάτων… ναι βράδυ θα γίνουνε»

 

Διαβάστε επίσης