• 19 Μαΐου 2024,

Μικραίνει ο ΑΟΚ, δώστε λύσεις

 Μικραίνει ο ΑΟΚ, δώστε λύσεις

Βολές από ΛΦΚ και ΣΦΑΟΚ κατά προέδρου της ΠΑΕ

Χθες το πρωί ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης είχε αλλεπάλληλα ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ με παίκτες του ΑΟΚ. Συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί λύση πριν το ματς με τη Δόξα Δράμας χωρίς πάντως να υπάρχει περίπτωση οι παίκτες να πληρωθούν.

Αργότερα το μεσημέρι οι παίκτες πριν την προπόνηση, θα αποφάσιζαν αν τελικά κατέβαιναν στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας.

Σαφώς το κλίμα δεν είναι καλό. Ο ΑΟΚ περνάει δύσκολες ώρες.

Οι παίκτες είναι αγανακτισμένοι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν αντέχουν άλλο την κοροϊδία. Στο οικονομικό δεν υπάρχουν οι άμεσες λύσεις. Φυσικά η ομάδα δε μπορεί συνέχεια να πηγαίνει με εράνους. Ο απλός ο κόσμος δε μπορεί συνέχεια να δίνει από το υστέρημα του. Η ΠΑΕ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να δώσει λύσεις. Η ομάδα μέρα με τη μέρα… γίνεται πιο μικρή. Η νέα φιλοσοφία με τη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών δεν άλλαξε κάτι, όσον αφορά τα οικονομικά της ομάδας. Απομακρύνθηκε ο Εν Ντιαγιέ αλλά οι υπόλοιποι παρέμειναν απλήρωτοι.

Οσον αφορά το ιδιοκτησιακό ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε εξελίξεις. Όχι από την πλευρά των Κυπρίων αλλά από τον ξένο που δείχνει ενδιαφέρον. Μάλιστα δεν αποκλείουμε συνάντηση του υποψήφιου επενδυτή με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη.

*Ο Τσοκτουρίδης στο Face book

Giorgos Tsoktouridis προς ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟFFICIAL

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στο μέσον μιας διαπραγμάτευσης είναι το να ξέρει ο συνομιλητής σου ότι βρίσκεσαι σε δυσχερή θέση . Γνωρίζουν όλοι ότι το κόστος εξαγοράς είναι σχεδόν άκαμπτο – δεδομένου ότι τα ποσά που το απαρτίζουν είναι σχεδόν στο σύνολο τους δανεικά προς την ΠΑΕ . Δυστυχώς δεν υπάρχουν Καβαλιώτες που να μπορούν να βοηθήσουν αυτήν την στιγμή την ΠΑΕ , ούτε καν οι συνέταιροι – μέλη του ερασιτέχνη ΑΟΚ . Το μόνο που μας μένει είναι να πορευτούμε μόνοι μας και να καλύψουμε της απαιτήσεις οπότε και όταν μπορούμε . Δεν μπορώ να φανταστώ Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές να απέχουν από την κρίσιμη μάχη της Κυριακής.

 

Διαβάστε επίσης