Μικρότερη απο πέρσι η προσέλευση του κόσμου στην έκθεση

 Μικρότερη απο πέρσι η προσέλευση του κόσμου στην έκθεση

Την Παρασκευή που μας πέρασε είχαμε και τα εγκαίνια της έκθεση του Επιμελητηρίου που όμως δεν πήγε και τόσο καλά απο προσέλευση κόσμου.

Σε σχέση με πέρσι τουλάχιστον η προσέλευση του κόσμου και την ημέρα των εκγαινίων αλλα και τις επόμενες ημέρες ήτανε μικρότερη γιατί πέρσι ο κόσμος έψαχνε να βρεί εναλλακτικούς τρόπους να ζεσταθεί και η έκθεση του επιμελητηρίου που ήταν αφιερωμένη σε αυτούς τους τρόπους ήτανη η καλύτερη ευκαιρία για να καταλάβει ο κόσμος τι παίζει.

Και το κατάλαβε απο πέρσι και για αυτό φέτος τον βλέπετε πιο χαλαρό.

Βέβαια το οτι κατάλαβε ο κόσμος τι παίζει με τους εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης δεν σημαίνει οτι έλυσε και το πρόβλημα.

Διότι όντως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ζεσταθείς αν βγάλεις εκτός παιχινιδιού το πετρέλαιο αλλα δεν είναι φθηνοί όπως αρκετός κόσμος είχε την εντύπωση.

Κοστίζουν αλλα ποντάρεις στην γρήγορη απόσβεση αφού η τιμη του πετρελαίου όπως είναι αυτή σήμερα κάνει απαγορευτική την χρήση του και οδηγεί τον κόσμο σε άλλες προτάσεις που έχουν ενδιαφέρον αρκεί να μην εμπλέκεται το ηλεκτρικό ρεύμα.

Αν είναι να φύγουμε απο το πετρέλαιο και να μπλέξουμε με τον ηλεκτρικό ρεύμα δεν κάναμε δουλειά.

Και δεν κάναμε δουλειά γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα ειναι επίσης απλησίαστο μετά και τις τελευταίες αυξήσεις.

Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αν απευθυνθείς σε συσκευές τελευταίας γεννιάς που δεν καίνε πολύ και για αυτό και τις πληρώνεις ακριβά.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι για άλλο ένα χειμώνα θα δώσει ο καθένας απο εμάς την δική του μάχη απέναντι στον χειμώνα που κατεβαίνει με φόρα στο παιχνίδι.

Οτι έχει ο καθένας στην φαρέτρα του θα το χρησιμοπιοιήσει προκειμένου να μείνει ζεστός.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

 

 

Πέφτει η θερμοκρασία αλλα όχι οριστικά

Κατά τα άλλα ο καιρός απο σήμερα το πρωί αλλάζει και εκτός απο βροχές και καταιγίδες θα έχουμε και πτώση της θερμοκρασίας που όμως δεν θα είναι οριστική.

Θα πέσει εκεί γύρω στους 10 βαθμούς η θερμοκρασία αλλα θα επανέλθει.

Πάντως για καλό και για κακό εσείς τα επόμενα 24άωρα να τελειώνετε με τα σέρβις σε λέβητες και αιρκοντίσιον και να έχετε καθαρά τα τζάκια.

Φέτος η έναρξη του χειμώνα θα μας αιφνιδιάσει.

 

Χειροπέδες μικρόφωνα και δημοσιογράφοι

 

Το Σαβαβτοκύριακο που προηγήθηκε ήτανε Σαββατοκύριακο της Χρυσής Αυγής αφού ο ένας μετά τον άλλο τα ηγετικά στελέχης της οργάνωσης που πλέον χαρακτηρίζεται εγκληματική περνούσανε το κατώφλι της ΓΑΔΑ για να ακούσουνε τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Βέβαια για άλλη μια φορά το θέμα πήρε διαστάσεις θεατρικής παράστασης αφού θα μπορούσανε όλοι να είναι πιο διακριτικοί.

Αυτό το θεατρικό στοιχείο δεν έχει να κάνει με την δράση της Χρυσής Αυγής που σε πολλές περιπτώσιες άγγιζε τα όρια της εγκληματικότητας αλλα με την προσπάθεια της κυβέρνησης για άλλη μια φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Θα μπορούσανε όλα αυτά που γίνανε να γίνουν με την μισή δημοσιότητα.

Πήξαμε στην χειροπέδα όλο το Σαββατοκύριακο.

Χειροπέδες κάμερες , μικρόφωνα και δημοσιογράφοι παντού.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας …

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης