Μορφίδης για τη 2η Κυριακή

 Μορφίδης για τη 2η Κυριακή

Στο Διοικητήριο ήταν χθες το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης. Ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι θα πράξει ο ίδιος και όσοι ψήφισαν την παράταξή του, τη δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών, όπου αυτή δε συμμετέχει.
«Δεν ψηφίζουμε κανέναν από τους δυο», είπε κατηγορηματικά ο Κώστας Μορφίδης. Είπε αναλυτικότερα τα εξής: «Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε στήριξη σε κανέναν από τους δύο υποψηφίους, μιας και θεωρούμε ότι κι οι δύο έχουνε σύνδεση με τις μνημονιακές πολιτικές, τις οποίες στήριξαν κατά το παρελθόν και θα τις στηρίξουνε κι από δω και πέρα. Εμείς είμαστε απέναντι από αυτές τις πολιτικές και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του λαού».
ΕΡ: Τι δεν πήγε καλά και το ψηφοδέλτιό σας είναι εκτός 2ης Κυριακής;
ΑΠ: «Προφανώς δεν πείσαμε τους πολίτες. Αυτό είναι το θέμα κι αυτό το πρόβλημα. Θα δούμε, θα το κουβεντιάσουμε, θα το αναλύσουμε… Από κει και πέρα εμείς αυτό που θα κάνουμε, είναι αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά. Δηλαδή ν΄ αγωνιζόμαστε με συνέπεια και συνέχεια, αρχής γενομένης της ερχόμενης Κυριακής, όπου θα δώσουμε όλο μας το βάρος στις ευρωεκλογές».

Διαβάστε επίσης