Μπράβο σε όσους κρατάνε τον ΑΟΚ “όρθιο” !

 Μπράβο σε όσους κρατάνε τον ΑΟΚ “όρθιο” !

Μπράβο σε όλους αυτούς, επώνυμους και ανώνυμους που για άλλη μια φορά κινητοποιήθηκαν και μάζεψαν τα λεφτά που πληρώθηκαν έστω και έναντι οι ποδοσφσιριστές του ΑΟΚ σε μια φάση πάρα πολύ δύσκολη λίγες μόνο ώρες πρίν απο το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό και την μετέπειτα πορεία αλλα και τους στόχους της ομάδας μας.

Η σημερινή κατάσταση στα διοικητικά δημιουργεί έχει οδηγήσει στο απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο την ομάδα που κρατιέται χάρη στο φιλότιμο των ποδοσφαριστών αλλα και του προπονητικού τήμ.

Αυτή όμως η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Μπορεί να σώνεται η παρτίδα την τελευταία στιγμή με λεφτά που μαζεύονται ευρώ – ευρώ αλλά αυτό δεν θα γίνεται συνέχεια.

Υπο αυτές τις συνθήκες και αν δεν γίνει κάτι άμμεσα στια διοικητικά δεν θα αργήσει η μέρα που θα κοιτιόμαστε στα μάτια και δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε ούτε την διαιτησία.

Είναι κρίμα γιατι ο ΑΟΚ δεν αξίζει τέτοιας τύχης.

Η προσπάθεια που γίνεται απο όλους παρά τις άσχημες οικονομικές συνθήκες είναι φοβερή και θα πρέπει οι Καβαλιώτες φίλαθλοι με όλες τους τις δυνάμεις να αγκαλιάσουν αυτήν την ομάδα που κυνηγάει το αδιανόητο.

Την άνοδο της στην Σούπερ Λίγκα με τους παίκτες απλήρωτους την μισή αγωνιστική χρονιά.

Ο ΑΟΚ μπορεί αγωνιστικά αλλα κανείς δεν γνωρίζει αν θα αντέξει οικονομικά.

Μακάρι οι μέρες που θα έρθουν να είναι καλύτερες για την αγαπημένη μας ομάδα.

Την Κυριακή που ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Ανθή Καραγιάννη” που η ομάδα αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο της κατηγορίας.

Να είστε σίγουροι οτι ο ΑΟΚ μπορεί για πολλούς σε αυτήν την πόλη να μην σημαίνει τίποτα αλλα και για πάρα πολλούς είναι μεγάλη καψούρα και είναι διατεθιμένοι να δώσουν τα πάντα προκειμένου να μείνει το καραβάκι στα μεγάλα λιμάνια !

Ο Τσαλίκης μίλησε χθές στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής και παρά τον προβληματισμό του για την γενικότερη κατάσταση της ομάδας επιβεβαίωσε τις πληρωμές των παικτών μετά την απογευματινή προπόνηση δίνοντας μια ακόμα οικονομική ανάσα στην ομάδα.

Τίποτα δεν μας σταματά ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ θα φάμε με τον τσαμπουκά !

Κατα τα άλλα πάμε καλά και αν εξαιρέσεις την χθεσινή Πέμπτη το τριήμερο , μέχρι και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος.

Την Δευτέρα θα έχουμε σύννεφα χωρίς ήλιο και βροχές αλλα με καλές θερμοκρασίες.

Τίποτα , τίποτα δεν μας σταματά τον μαπακαλιάρο θα φάμε με μπόλικη ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ !

Η επιλογή του μπακαλιάρου θα πρέπει να είναι προσεχτική γιατί μπορεί να φάς μπακαλιάρο και σκορδαλιά και να απογειωθείς και μπορεί να φάς και μπακαλιάρο και να χαντακωθείς.

Είναι που θα τον φάς αν τον φάς έξω και είναι πως θα τον φτιάξεις αν τον φάς μέσα.

Πάντως την Δευτέρα που ο μήνας έχει 25 πρώτα πάμε στην παρέλαση για να χειροκροτήσουμε τα παιδάκια και μετά πλακωνόμαστε στα στις σκορδαλιές και στα τσίπουρα.

Οπως έχετε διαπιστώσει και εσείς απο την σημερινή μας φώτα και τα κορίτσια της στήλης μας είναι έτοιμα για την παρέλαση της 25ης του Μάρτη.

Μετά τις 25 του μήνα αρχίζουν τα δύσκολα για την Κύπρο !

Στην Κύπρο δεν υπάρχει κάτι νεώτερο αφού το μούδιασμα συνεχίζεται.

Μουδιασμένοι και οι Κύπριοι που δεν ξέρουν τι τους περιμένει η επόμενη μέρα αλλα και οι Ευρωπαίοι που ίσως να μην περίμεναν την άρνηση των βουλευτών της Κυπριακής Βουλής.

Το ποιός έχει το μεγαλύτερο μούδιασμα θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Οι εξελίξεις τρέχουν και όλοι ψάχνουν να βρούνε λύση με ένα άλλο πλάνο που όμως θα περιλαμβάνει και καλά το κλείσιμο της μίας εκ των δύο μεγαλύτερων τραπεζών της Κρήτης.

Νομίζω οτι ο φρέσκος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει μπλέξει άσχημα. και νομίζω οτι σωστά οι Ευρωπαίοι του καταλογίζουν λάθος χειρισμούς σε ένα θέμα τόσο λεπτό.

Ο Αναστασιάδης χωρίς να έχει γνώση της κατάστασης υποσχέθηκε ναι στους Ευρωπαίους που προτείνανε κούρεμα των καταθέσεων και μετά όταν διαπίστωσε ότι δεν του βγαίνει άρχισε να τα γυρίζει και γύρνα – γύρνα φθάσαμε στο τέλμα της σημερινής ημέρας.

Και να ξέρετε οτι οποιαδήποτε λύση και αν προκριθεί και πέσει στο τραπέζι θα είναι δύσκολη για τους Κύπριους που επιλέξανε το σκληρό ρόκ.

Η ΕΚΤ έστειλε τελεσίγραφο στους Κύπριους λέγοντας οτι η ρευστότητα θα υπάρχει μέχρι και τις 25 του Μάρτη.

Μετά τέλος τα δίφραγκα και χρεωκοπείτε !

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να παιρνάτε ευχάριστα τις ώρες που δεν σκέφθεστε σε αυτούς που χρωστάτε.

Μπροστά μας υπάρχει άλλο ένα τριήμερο το οποίο και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά , να πάρουμε δύναμη και να βάλουμε πλώρη για τον Απρίλη που ελπίζουμε οτι θα είναι καλός μήνας , καλύτερος απο τον προηγούμενο.

Ολα θα γίνουν και όλα στην ώρα τους.

Μην αγχώνεστε !

Ραντεβού το πρωί του Σαββάτου.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης