Μόνο 3 επιπλέον αστυνομικοί από τις έκτακτες μεταθέσεις

 Μόνο 3 επιπλέον αστυνομικοί από τις έκτακτες μεταθέσεις

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων του Νομού Καβάλας, Νίκος Ίμβρος, ασχολήθηκε επίμονα τις προιηγούμενες εβδομάδες με την προοπτική ενίσχυσης με επιπλέον προσωπικό της αστυνομικής δ/νσης Καβάλας, μέσα από τη διαδικασία των έκτακτων μεταθέσεων.
Ζήτησε τη βοήθεια των βουλευτών, αλλά το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι μικρό. Βάσει των στοιχείων που έχει η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Καβάλας, με τις έκτακτες μεταθέσεις έρχονται στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας τρεις αστυνομικοί, που αφού εγκατασταθούν στην διεύθυνση, στη συνέχεια θα τοποθετηθούν ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.
Στο διπλανό μας νομό, αυτόν της Δράμας, οι έκτακτες μεταθέσεις ενισχύουν την αστυνομική διεύθυνση της Δράμας με εννέα αστυνομικούς. Νούμερο μεγαλύτερο από αυτό της Καβάλας.
Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας, θεωρεί ότι χάθηκε μία ευκαιρία για μια γενναία ενίσχυση του προσωπικού της αστυνομίας στο νομό μας, απαραίτητη ταυτόχρονα λόγω των πολλών κενών που υπάρχουν.
Είναι στην κρίση του αστυνομικού διευθυντή που θα τοποθετηθούν και που θα εργαστούν οι τρεις επιπλέον αστυνομικοί που έρχονται στην Καβάλα, με τη διαδικασία των έκτακτων μεταθέσεων.

Διαβάστε επίσης