• 19 Μαΐου 2024,

Νέα διάρρηξη στη ΔΕΠΟΣ!

 Νέα διάρρηξη στη ΔΕΠΟΣ!

Ένα ακόμη περιστατικό διάρρηξης μονοκατοικίας στην «αγαπημένη» των διαρρηκτών συνοικία της ΔΕΠΟΣ σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Οι δράστες προσέγγισαν το σπίτι, μέσα στο οποίο δεν ήταν κανείς. Επωφελήθηκαν ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, μπήκαν μέσα κι έδρασαν ανενόχλητοι. Φεύγοντας πήραν χρυσαφικά όχι μεγάλης αξίας. Οι διαμένοντες στο σπίτι επέστρεψαν σε αυτό νωρίς το βράδυ. Το βρήκαν άνω κάτω. Ειδοποίησαν την αστυνομία που άρχισε τις έρευνες πλην όμως τα στοιχεία που υπάρχουν είναι ελάχιστα. Και αυτή τη φορά οι δράστες (ή ο δράστης) φάνηκαν ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και το σπίτι ήταν άδειο και οι γείτονες δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό. Όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις έτσι και στη συγκεκριμένη οι διαρρήκτες εμφανίζονται με απίστευτο θράσος αφού σε ώρα απογευματινή δεν διστάζουν να «μπουκάρουν» σε κατοικία την οποία δεν αποκλείεται νωρίτερα να παρακολουθούν ώστε να βεβαιωθούν ότι εντός δεν είναι κανείς.

Το προηγούμενο διήμερο η Α. Δ. Καβάλας ανακοίνωσε την εξιχνίαση παλαιότερης διάρρηξης, η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ατόμου που κι άλλες φορές απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές:

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διάρρηξη οικίας, που είχε διαπραχθεί, το μεσημέρι της 22-12-2014, στην Καβάλα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 17χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, την 22-12-2014 το μεσημέρι, διέρρηξε οικία στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Διαβάστε επίσης