Νέα σενάρια για το ιδιοκτησιακό – Μπάσιμο από Καβαλιώτη επιχειρηματία;

 Νέα σενάρια για το ιδιοκτησιακό – Μπάσιμο από Καβαλιώτη επιχειρηματία;

Σήμερα  υπήρχαν πληροφορίες ότι εδώ και αρκετές μέρες υφίσταται ενδιαφέρον Καβαλιώτη επιχειρηματία, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό του ΑΟΚ.

Μάλιστα το ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί και αναμένονται εξελίξεις το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Οι δυο πλευρές ήδη έχουν έρθει σε επαφή από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες ενδιαφέρεται να αγοράσει τη πλειοψηφία των μετοχών και όχι να είναι διαχειριστής της ομάδας.

Το όνομα του δεν έχει βγει προς τα έξω. Δεν είναι πάντως από τα ονόματα που ακούστηκαν, το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μάλλον η εμφάνιση του, προκάλεσε έκπληξη.

Εξεδήλωσε ο ίδιος το ενδιαφέρον και χτύπησε την πόρτα του Γιώργου Τσοκτουρίδη.

Η υπόθεση τρέχει και φυσικά όλοι εύχονται να βρεθεί λύση, όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Κυρίως γιατί οι ποδοσφαιριστές περιμένουν μέχρι την Παρασκευή να πληρωθούν. Διαφορετικά θα καταθέσουν προσφυγές. Αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα πρέπει ο νέος ιδιοκτήτης να βάλει άμεσα ένα σεβαστό ποσό για να τρέξει η ομάδα.

Δεν αποκλείουμε και την παραμονή στο διοικητικό συμβούλιο του Γιώργου Τσοκτουρίδη.

Είτε στη θέση του προέδρου, είτε σε κάποια άλλη. Δεν είναι αρνητικός σε κάτι τέτοιο, ο υποψήφιος επενδυτής. Θα εξαρτηθεί όμως και από τις προθέσεις του ίδιου του Γιώργου Τσοκτουρίδη.

Αν τελειώσει το θέμα θετικά, πολύ γρήγορα θα έχουμε και την πρόσληψη του νέου προπονητή.

Στα υπόλοιπα σύμφωνα επίσης με πληροφορίες δεν έχει κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης του ΑΟΚ στην ΕΕΑ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης