Νέες δηλώσεις Τσάκα στους 93,7: « Έχουμε διάθεση να συνεχίσουμε»

 Νέες δηλώσεις Τσάκα στους 93,7: « Έχουμε διάθεση να συνεχίσουμε»

Σήμερα ο Βλάσης Τσάκας έκανε δηλώσεις στους 93, 7, διευκρινίζοντας κάποια πράγματα για τα λεγόμενα του, το απόγευμα της Κυριακής, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Πιο αναλυτικά.

Ερώτηση: Η ομάδα είναι τελευταία κ. Τσάκα, υπάρχει προβληματισμός.

Απάντηση: Η ομάδα τώρα είναι τελευταία. Εχουμε ακόμη το 1/3 των παιχνιδιών του Α` γύρου και έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο.

Ερώτηση: Προβληματίσανε οι δηλώσεις που κάνατε την Κυριακή το απόγευμα.

Απάντηση: Οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές, όταν ξεκίνησε η προσπάθεια με τα σημερινά δεδομένα, σε όλα τα επίπεδα. Η σχέση μας δεν έχει αλλάξει. Είναι μια χαρά. Έγινε μια συμφωνία, όταν οι συνθήκες αλλάζουν, γίνεται επαναδιαπραγμάτευση των όρων. Δεν αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Είναι ορισμένα θέματα που έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς και βρίσκονται σε εκκρεμότητα, μέχρι τώρα. Αν αυτά δεν διευθετηθούν, εμείς δε μπορούμε να συνεχίσουμε. Είναι απλό το θέμα. Όπως και να πάει, εμείς συνεχίζουμε το μεταγραφικό πλάνο που έχουμε. Ευελπιστούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Εχουμε ζητήσει και θέλουμε να δούμε, όσον αφορά τις μεταγραφές, αν η ομάδα έχει αυτή την τιμωρία. Θέλουμε να δούμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει, προκειμένου να δούμε το πλάνο του Δεκεμβρίου.

Θα καθίσουμε στο τραπέζι οι δυο πλευρές και θα τα δούμε όλα. Όλα είναι ανοιχτά. Αν κάτι δεν συμφέρει σε αυτό που έχεις συμφωνήσει, τότε το παρατάς.

Δεν υπάρχει αναίρεση, υπάρχει μη εκτέλεση, η οποία δεν έγκειται μόνο στο προσωπικό θέλω του κ. Τσοκτουρίδη. Είναι και θέματα που αφορούν διαδικασίες και νομικά τερτίπια. Η Καβάλα τελεί υπό καθεστώς εκκαθάρισης. Αυτό το ξέρατε;

Απορώ και εγώ πως λειτουργούμε σαν ΠΑΕ. Τα πάντα λειτουργούν και ουσιαστικά δεν υπάρχουμε. Όταν θα φτάσουμε στη στιγμή της αγοράς, τότε θα ψάξουμε περισσότερο. Τώρα ακόμη έχουμε το μάνατζμεντ της ομάδας. Το συμφωνητικό το υπέγραψε ο κ. Ελευθεριάδης με τον κ. Τσοκτουρίδης και είναι διαχείρισης. Τίποτα παραπάνω. Προβλέπει εξαγορά μετοχών αλλά αρχικά επειδή δεν υπήρχε χρόνος, προτιμήθηκε το μάνατζμεντ. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά που προέκυψαν στο τρίμηνο, αν όχι δεν είναι δυνατό να συνεχίσουμε. Οι εταιρείες που εκπροσωπούμε φαίνονται στο καινούριο επιστολόχαρτου του ΑΟΚ. Όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα που θα αποκτήσουν τον ΑΟΚ, θα τους μάθετε. Αν δε συνεχίσουμε τα χρήματα που έχουν βάλει, τα πετάνε στη θάλασσα η τα διεκδικούν μέσω του συμφωνητικού. Υπάρχουν ρήτρες, εκατέρωθεν.

Η διάθεση σίγουρα υπάρχει. Είμαι εδώ συνέχεια και με τον κ. Τσοκτουρίδη έχω μια άψογη συνεργασία. Όταν υπάρχει διάθεση, πιστεύω ότι όλα αυτά θα ξεπεραστούν. Ο κ. Ελευθεριάδης έχει στείλει εξώδικο στον κ. Τσοκτουρίδη. Δεν το έχω δει και δεν ξέρω αν απαντήθηκε».

Ερώτηση: Αυτοί που ήταν στον πάγκο, φορούσαν μπουφάν της ΛΦΚ. Δεν έχει δικά της μπουφάν η ΠΑΕ;

Απάντηση: Μας έχουν στείλει η εταιρεία, αλλά αν τα δείτε, θα γελάτε. Γι` αυτό το λόγο θα αντικατασταθεί. Αλλάζουμε εταιρεία. Τα μπουφάν που μας στείλανε είναι για παιδική κατασκήνωση. Αλλάζουμε όλο το ιματισμό από την αρχή. Κινδυνεύουμε να φάμε πρόστιμα.

Την Κυριακή θα είμαστε με νέα στολή στον Τύρναβο.

 

Διαβάστε επίσης