• 18 Μαΐου 2024,

Νέστος- Καμπανιακός 1-0: Μίλησε στις καθυστερήσεις ο Δεσύλλας – Λαγκαδάς- Βυζάντιο 0-2:

 Νέστος- Καμπανιακός 1-0: Μίλησε  στις καθυστερήσεις ο Δεσύλλας –  Λαγκαδάς- Βυζάντιο 0-2:

Νέστος- Καμπανιακός 1-0: Μίλησε  στις καθυστερήσεις ο Δεσύλλας

Ο Δεσύλλας με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις, χάρισε  στο Νέστο, το πρώτο τρίποντο για το 2016.

Ο Νέστος πέτυχε μια πολύ δύσκολη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και μάλιστα θα μπορούσε πριν το γκολ του Δεσύλλα, να κάνει τη ζημιά με τον Πάλλα, που πέρασε από το ρόστερ του ΑΟΚ, την περίοδο 2013-2014.

Ο Αβογιάν ντεμπουτάρησε για το Νέστο ενώ έπαιξε ως αλλαγή μετά από πολύ καιρό και δημιούργησε το γκολ, ο Στέρεφ. Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό τερέν. Το μοναδικό γκολ στο 92` μετά από σέντρα του Στέρεφ, πρώτη κεφαλιά του Μαχαιρούδη και δεύτερη κεφαλιά του Δεσύλλα. Πριν  στο 90` ο Πάλλας, αστόχησε με σουτ απέναντι στον Καραβελίδη. Ο Νέστος είχε δοκάρι στο 87` με τον πολύ καλό Δεσύλλα, αφού βρήκε τη μπάλα και ο Φώτης Κηπουρός. Ο Καμπανιακός είχε δοκάρι  με κεφαλιά του Χατζόπουλου στο 6`. Ευκαιρίες για το Νέστο με Γκατζολάρι στο 2`, στο 4`, στο 38` και στο 70` και στο 26` με φάουλ του Μπουλγούρα(απόκρουση του Κηπουρού. Ο Καμπανιακός απείλησε στο 60` με κεφαλιά του Πετρούση.

Συνθέσεις: Νέστος: Καραβελίδης, Παυλακάκης (75′ Λαζαρίδης), Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Αβογιάν (57′ Μαχαιρούδης), Μκρτσιάν, Τσίτσι (66′ Στέρεφ), Γκατζολάρι, Δεσύλλας, Κούτεφ, Ζγκούρι.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Αλμπάνης, Χατζόπουλος, Δρομούζης, Πετρούσης, Πάλλας, Ιατρού, Μπάλιος (60 Κροκοντζέλος), Κουντουράς (83′ Τσιακίρης), Χρήστου (78′ Φουρτζίου).

 

Λαγκαδάς- Βυζάντιο 0-2:

Το Βυζάντιο με κεκτημένη ταχύτητα από το τελευταίο διάστημα του 2015, πήρε μεγάλη νίκη, μέσα στην έδρα του Λαγκαδά με 2-0. Ηταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.  Ο Τσίλογλου στο 38`με πλασέ  έκανε το 1-0 και στο 90` ο Κεφαλάς με κεφαλιά  έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στους γηπεδούχους για το 2-0.

Ο Ιωαννίδης δεν είχε στη διάθεση του, τον τραυματία Αργύρη Μπαρέτα. Κατέβασε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Καγκελίδη, δεξιά και αριστερά στην άμυνα, τους Καζαντζίδη, Γαλακτερό. Δυο στόπερ τους Μουσικάκη, Πόπτση. Στα χαφ τους Δαγκούλη, Κεφαλά, Καρλόπουλο. Τον Κάπατζη από τα αριστερά, Τσίλογλου στα δεξιά και Αποστολίδη στην κορυφή της επίθεσης. Ντεμπούτο ο Κονσταντίνι που έπαιξε ως αλλαγή από το 74` και μετά.  Ο Λαγκαδάς απείλησε στο 20` με τον Ξανθόπουλο και στο 56` με τον Κράββαρη. Οι αντεπιθέσεις ήταν το μεγάλο όπλο του Βυζαντίου για να φτάσει στη νίκη.

**Διαιτητές: Δραγάτης, Μαλανδρής (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Καραϊσκος (ΕΠΣ Έβρου) Συνθέσεις ΑΠΕ Λαγκαδά: Καλογεράκης, Καρατζιάς, Πολίτης, Αθανασίου, Τσακαλής, Καρασταύρου (68 Τσερκέζης), Λεμονής (57 Κράββαρης), Παπαναστασίου (46 Σαράφογλου), Κρυστάλλης, Παναγιωτούδης, Ξανθόπουλος

Βυζάντιο: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Δαγκούλης, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (88 Ουζούνογλου), Αποστολίδης (61 Αποστόλου), Τσίλογλου (74 Κονσταντίνι), Κάπατζης

*

 

Διαβάστε επίσης