• 19 Μαΐου 2024,

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης- Ορφέας Ελευθερούπολης 0-1: Με Αργεντίνικη σφραγίδα…

 Ναζιανζός Νέας Καρβάλης- Ορφέας Ελευθερούπολης 0-1: Με Αργεντίνικη σφραγίδα…

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Με γκολ(ωραίο σουτ στη γωνία) του Αργεντινού Μαριάνο Μανιέρι στο 75` ο Ορφέας αν και έπαιξε από το 30` με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαγγέλη Κεχαγιά, πήρε τους 3 βαθμούς, δίκαια, στο γήπεδο της Καρβάλης, με αντίπαλο τον τοπικό Ναζιανζό.  Οι γηπεδούχοι πάλεψαν μέχρι τέλος, όμως όταν παίζεις για 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω, πρέπει να παίρνεις κάτι από ένα παιχνίδι. Είναι φανερό, ότι στην ομάδα της Καρβάλης, δεν υπάρχουν επιθετικές λύσεις.

Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του Κοπανάκη, στην επιθετική γραμμή. Ελάχιστες φορές απειλήθηκε η εστία του Βαρδαβούλια.  Στο 32` και στο 58` με σουτ του Παυλίδη και στο 85` από σέντρα του Καρακεϊσογλου και πλασέ του Γκορόγια.

Αντίθετα ο Ορφέας είχε πιο κλασσικές ευκαιρίες και έδειξε χαρακτήρα σαν πιο έμπειρη ομάδα . Δοκάρι στο 11` με τον Μανιέρι και στο 87` πάλι με τον ίδιο παίκτη, σουτ από κοντά, το οποίο εξουδετέρωσε ο Τερλουϊκίδης.

Η ομάδα της Ελευθερούπολης είχε πολύ καλό τον Μανιέρι στο β` μέρος και σταθερή αξία τον Γιώργο Χριστοδουλίδη. Η αποβολή του Κεχαγιά συζητιέται όμως οι φωνές των φιλάθλων του Ορφέα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρίνονται υπερβολικές στο πρόσωπο του διαιτητή Νεοχωρίτη και των βοηθών του. Μάλιστα μερικοί ξέφυγαν αδικαιολόγητα.

Οι συνθέσεις.

Ναζιανζός: Τερλουϊκίδης, Δεκάκης, Σιώτας 78` Ρίζος, Κακαρίδης, Φουρκαλάς, Παυλίδης, Αλεξανδρίδης, Χατζηβασιλειάδης 77` Μπαλάσης, Καρακεϊσογλου, Γκορόγιας, Κοπανάκης 68` Καραγιαννίδης.

Ορφέας: Βαρδαβούλιας, Ηλιόπουλος, Πελεκανάκης, Κεχαγιάς, Φωτόπουλος, Μπατάκογλου, Χριστοδουλίδης, Ανωτίδης 73` Δάφτσιος, Λόλης 77` Μ. Παπαδόπουλος, Βακιρτζής 67` Μώραλης, Μανιέρι.

 

Διαβάστε επίσης