• 2 Ιουνίου 2024,

Νοκ άουτ ο Λίβας για 2 εβδομάδες Στιβ Γιατζόγλου στους 93,7: « Θα παλέψουμε μέχρι τέλος, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

 Νοκ άουτ ο Λίβας για 2 εβδομάδες  Στιβ Γιατζόγλου στους 93,7: « Θα παλέψουμε μέχρι τέλος, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Χθες το μεσημέρι ο Στιβ Γιατζόγλου έκανε δηλώσεις στους 93,7 για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο της Καβάλας BC μετά τη νίκη μέσα στην Αμαλιάδα.

Μίλησε αρχικά για το δύσκολο ταξίδι στην Αμαλιάδα αλλά και για τους συνεχόμενους τραυματισμούς που έχει η ομάδα.  Ο Λίβας προστέθηκε στη λίστα , αφού με θλάση θα μείνει εκτός δράσης για 2 εβδομάδες.  Χάνει τα ματς σίγουρα με Απόλλων Πάτρας και ΑΕΚ.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιατζόγλου.

Για το αν θα γίνει μεταγραφή αυτή την εβδομάδα, είπε τα εξής: « Το μόνο που μπορούμε να πάρουμε είναι ένας Έλληνας παίκτης. Αν ήξερα ότι θα έσπαζε το χέρι του ο Ταπούτος η θα μας έκανε τα «τσαλιμάκια του» ο Βαν Ντερ Μαρς, θα έπαιρνα έναν διαφορετικό παίκτη από τον Μακί. Θα φέρναμε έναν παίκτη για τις θέσεις 4-5. Δεν είναι εύκολο να βρούμε τον κατάλληλο παίκτη. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στην αγορά. Ο Νίκος Πενταζίδης έχει αναλάβει αυτό το θέμα. Πρέπει ο παίκτης που θα έρθει να είναι μάχιμος».

*Για την εκτός έδρας νίκη στην Αμαλιάδα: « Δεν εξετάζω αν είναι εντός η εκτός. Εμείς θέλουμε νίκες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βλέπουμε τα ματς στην Καβάλα η εκτός. Θέλουμε νίκες, ότι βρούμε στο δρόμο μας. Είναι η Πάτρα; Πάμε να κερδίσουμε στην Πάτρα. Είναι η ΑΕΚ; Πάμε να κερδίσουμε στην ΑΕΚ. Όλα τα παιχνίδια είναι ένα».

*Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του Κρόμα: « Μ` ένα παιχνίδι δε μπορούμε να το πούμε αυτό. Το Μπάσκετ είναι μια δουλειά θεάματος, επειδή «τραγούδησε» καλά ένα βράδυ, δε σημαίνει ότι τελείωσε, ότι αυτό ήταν. Θα κρίνουμε τον παίκτη απ` όλα τα παιχνίδια. Ξέρω τι είναι και τι μπορεί να κάνει. Ξέρω τη δουλειά μου, είμαι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι».

*Για αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους: « Το μήνυμα είναι: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Θα παλέψουμε μέχρι τέλος. Να είναι σίγουρος όλος ο κόσμος. Θέλουμε τον κόσμο. Χωρίς αυτόν, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Προέχει το ματς με την Πάτρα και μετά θα δούμε την ΑΕΚ».

*Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες: « Αλλοίμονο. Πάντα οι νίκες φτιάχνουν το κλίμα σε μια ομάδα. Οι Έλληνες παίκτες αισθάνονται καλύτερα, γιατί πιστεύουν πλέον ότι μπορούν να προσφέρουν. Αν φέρνεις ξένους παίκτες που δεν είναι καλύτεροι από τους Έλληνες, τότε τι κλίμα να έχεις;»

*Διερευνητική  επαφή με Λάζαρο Παπαδόπουλο

Χθες ακούστηκε έντονα το όνομα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, ότι είναι υποψήφιος για την Καβάλα. Η αλήθεια είναι ότι έγινε μια διερευνητική επαφή αλλά το θέμα είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει. Ο διεθνής άσσος μάλλον δεν το σκέφτεται θετικά να παίξει στην Α1 και στην Καβάλα. Εκτός αν αλλάξει άποψη τα επόμενα 24ωρα. Υπάρχουν και κάποιες άλλες λύσεις που εξετάζει η Καβάλα BC.

Διαβάστε επίσης