• 28 Μαρτίου 2024,

Ξεκίνημα Δήμητρας Τσανάκα

 Ξεκίνημα Δήμητρας Τσανάκα

 

Με την παρουσία πολλών φίλων της, κυρίως μεγάλης ηλικίας, πραγματοποίησε την πρώτη της προεκλογική συγκέντρωση η Δήμητρα Τσανάκα, το βράδι της Παρασκευής στο «Γαλαξία».

Δήλωσε εξ αρχής ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει ούτε το όνομα του συνδυασμού της ούτε πολύ περισσότερο, κάποιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Στην αρχή της ομιλίας της αναφέρθηκε στο βιογραφικός της και χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους φίλους της, τους περισσότερους ονομαστικά ενώ για το πρόγραμμα του συνδυασμού της είπε ότι θα παρουσιασθεί εν ευθέτω χρόνω. Μίλησε για την διεκδίκηση του 12% των επιχειρήσεων, του στρατοπέδου Κωτσάλου, της σιδηροδρομικής σύνδεσης, του λιμανιού, του κάτω Νοσοκομείου και άλλων τοπικών θεμάτων.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Καβάλας της Νεας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Πασχαλίδης, ο δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης καθώς επίσης και οι Καραμπουρνιώτης, Τσαταλμπασίδης, Βύζικας, Τάτσης, Χριστοφιλογιάννης, Ιατρού, Δέμπας, Πεταλωτής, Μητσίνης, Γιοβανάκης, Μπαλίκας, Γραμμένος και άλλοι.

Διαβάστε επίσης