Ξεκινάνε οι βουτιές !

 Ξεκινάνε οι βουτιές !

Και αυτό το Σαββατοκύριακο θα βογγήξουν οι παραλίες αφού όσοι Καβαλιώτες δεν φύγουν για μια κοντινή απόδραση στην Θάσο θα πάνε σε κάποια παραλία και στήσουν αντίσχοινο.

Θα ρίξουν άγκυρα το πρωί του Σαββάτου και θα την μαζέψουν αργά το βράδυ της Κυριακής.

Φέτος κυρίως λόγω κρίσης επειδή οι μετακινήσεις έχουν περιοριστεί αρκετά πηγαίνουμε σε μια παραλία και φυτευόμαστε για τα καλά.

Ταπεράκι με φαγητό και φρού και έχει ο θεός.

Δεν τα δίνεις σε εμάς καλύτερα …

Διαβάζω στο διαδύκτιο οτι ο Μόργκαν Φρίμαν στηρίζει την υποωηφιότητα ΟΜΠΑΜΑ με 1 εκατομμύριο δολλάρια.

Ρε Μόργκαν λεβέντη ο ΟΜΠΑΜΑ δεν έχει ανάγκη απο λεφτά αφού έχει.

Αυτό το 1 εκατομμύριο δεν το δίνεις στους έλληνες που συμπαθούνε και τον ΟΜΠΑΜΑ και εσένα και θα πιάσει και τόπο ;

Οι Αμερικάνοι δεν έχουν ανάγκη αφού όποτε έρχονται τα ζόρια τυπώνουν λεφτά και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ας τα δώσει στην Ελλάδα που δεν μπορεί να τυπώσει χρήμα και τσιγαρίζεται στο ζούμι της εδώ και χρόνια.

Για άλλο ένα καλοκαίρι η Ελλάδα που ζεί τα τελευταία χρόνια μέσα στο κανάλι της οικονομικής κρίσης είναι αντιμέτωπη και με τις πυρκαγιές που καίνε τα δάση που έχουν απομείνει απο τις προηγούμενες φωτιές.

Και το θέμα είναι οτι τα δάση μας καίγονται και εμείς με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε με τίποτα να ανταπεξέλθουμε και απλά παρακαλοθούμε και προσευχόμαστε να βρέξει και να σβήσουν οι φωτιές.

Αυτά τα χρόνια τα πέτρινα η χώρα αυτή δεν είναι ούτε για δυσκολίες ούτε για ακραίες καταστάσεις γιατί δεν λειτουργεί τίποτα όπως θα πρέπει να λειτουργεί σε ένα κράτος που έχει προοπτική ανάπτυξης σταθερότητα και οργάνωση.

 

Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που μένουν …

Κατα τα άλλα ζέστη πολύ και υγρασία με τους κουβάδες γιατί είναι ο καιρός του και αν δεν λιώσουμε τώρα πότε θα λιώσουμε;

Τον Οκτώβρη ;

Δεν ξέρω αν είναι η εντύπωση μου αλλα μου φαίνεται οι έλληνες που δεν θα πάνε σήμερα διακοπές γιατί υπάρχει πρόβλημα οικονομικό ασχολούνται με αυτούς που θα πάνε γιατί έχουν ακόμα κάποια περιθώρια για μερικές ανάσες καλοκαιρινής ξενοιασιάς.

Εσείς που δεν θα πάτε δεν χρειάζεται ούτε να ζηλεύετε ούτε να τρελλένεσται απλά να κάνετε υπομονή γιατί μετά μετά τόσα καλοκαίρια διακοπές δεν χάθηκε και ο κόσμος να κάτσετε και έναν Αύγουστο στο σπίτι σας.

Κανένα πρόβλημα και πάμε παρακάτω γιατί μόνο όσοι προχωράνε παρακάτω έχουν πιθανότητες να γλυτώσουν απο το τσουνάμι της κρίσης.

Οσοι ζούνε στο χθές ή ζούνε με αναμνήσεις το έχουν χάσει το παιχνίδι και δεν πρόκειται ποτέ να βγούνε απο αυτό το τούνελ της κρίσης που έχει κυριεύσει οχι μόνο την τσέπη τους αλλα και την ψυχή τους και αυτό είναι το χειρότερο.

Τώρα όσο αφορά το κορίτσι της σημερινής μας φώτο μπορεί να σκεφθείτε οτι θέλετε.

Εγώ όταν είδα αυτό το κορμί στην θέση αυτή είπα : Οταν βλέπω αεροπλάνο μου’ ρχεται να σου την κάνω γιατί ίσως το κορμί αυτό στην συγκεριμένη στάση να μου θυμίζει αεροπλάνο στον διάδρομο απογείωσης έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να προσέχετε εχθρούς και φίλους γιατί ποτέ δεν ξέρεις απο πού θα την βρείς.

Καλό Σαββατοκύριακο και κοιτάχτε να ξεκουραστείτε διασκεδάζοντας.

μ ε το 1 με το 2 με το 3:

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης