Ξεκινήσανε τα “αγκαλιάσματα”

 Ξεκινήσανε τα “αγκαλιάσματα”

Τα ραντεβού ή αν θέλετε τα ανταμώματα όπως συνηθίζουμε να τα λέμε εμείς της τρόϊκα με κυβερρνητικά στελέχη έχουν ξεκινήσει απο το απόγευμα της Κυριακής.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές αυτή η διαπραγμάτευση σε όλα τα επίππεδα ξεκίνησε σε ήπιους τόνους χωρίς φωνές και διαφωνίες.

Το πρώτο ραντεβού (για ζέσταμα) έγινε με τον Στουρνάρα και ακολουθεί το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι ο υπουργός της κινητικότητας.

Στην φάση που είμαστε αυτό που ενδιαφέρει τους δανειστές μας είναι οι απολύσεις απο το Δημόσιο και οχι τα χαράτσια.

Οταν θα κλειδώσουν τις απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων τότε θα ασχοληθούνε και πάλι με τα χαράτσια και τις περικοπές.

Οι άνθρωποι έχουν βαλθεί μέσω χαρατσιών περικοπών και απολύσεων να κάνουν την Ελλάδα χώρα μοντέλο για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κόψε -ράψε , κόψε – ράψε κάτι θα βγεί στο τέλος.

Βέβαια την συνταγή τους την χαλάει λίγο το μεγάλο ποσοστό ανεργίας αλλα είναι αισιόδοξοι οτι απο του χρόνου που η χώρα θα μπεί σε τροχιά ανάπτυξης και η οικονομία μας θα αρχίσει και πάλι να γίνεται ανταγωνιστική θα αρχίσουν να πέφτουν σταδιακά και αυτά τα υψηλά ποσοστο ανεργίας.

Σύμφωνα με κάποιους που ξέρουν να διαβάζουν καλύτερα τα νούμερα η ανεργία στην Ελλάδα θα πέσει κάτω απο το 10% σε καμμιά 30αριά χρόνια.

Χθές και σήμερα για άλλη μια φορά παρέλυσε ο δημόσιος τομέας λόγω της πολιτικής των απολύσεων.

Εσείς που είχατε χθές και σήμερα να κάνετε με το δημόσιο αφήστε το απο την Πέμπτη και μετά.

 

Χθες το λιμάνι της Καβάλας θύμιζε Πειραιά !

Μεγάλη κινητικότητα χθές το πρωί στο λιμάνι της Καβάλας και με δύο κρουαζιεροπλοια ( ένα μέσα και ένα έξω) και ένα τρίτο να εν πλώ να πησιάζει.

Το απόγευμα της Δευτέρας το λιμάνι της Καβάλας θύμιζε λίγο το λιμάνι του Πειραιά και μακάρι την εικόνα που είχε το λιμάνι μας το απόγευμα της Δευτέρας να την είχε σε καθημερινή βάση.

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε οτι ο τουρισμός της κρουαζιέρας είναι ο τουρισμός που έρχεται να σώσει την παρτίδα και κακώς απο ορισμένους δεν έχει εκτιμηθεί σωστά.

Και η Καβάλα θα πρέπει να δώσει μάχη έτσι ώστε κάθε καλοκαίρι να περνάνε απο το λιμάνι μας όλο και περισσότερα κρουαζιερόπλοια.

Μάχη για να μπούμε στο δρομολόγιο τους και το καλύτερο πρόσωπο φιλοξενίας για να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το δεύτερο έχει μεγάλη σημασία για να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε.

Διότι αν δεν τους αρέσει η φιλοξενία στην Καβάλα την επόμενη φορά δεν θα σταματήσουν.

 

Πωλείται

όπως είναι …

Εταρία στην Θεσ/νίκη που εξειδικεύται στις αντίκες έχει αναλάβει να πουλήσει το Φιδονήσι.

Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρίας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και το νησί εκτός απροόπτου τους επόμενους μήνες θα πουληθεί.

Λέτε να μας έρθει κανας Ρώσος μεγιστάνας σαν αυτόν που πήρε το Σκορπιό και να αλλάξει ο χάρτης στην περιοχή ;

Διότι αν έρθει ένας φραγκάτος και κάνει το φιδονήσι μια μικρή Μύκονο καταλαβαίνετε οτι αυτό θα απογειώσει τουριστικά όλη την ευρύτερη περιοχή.

 

Ο Μάουρερ

στην Ξάνθη

Ο Μάουερ ο Γερμανός προπονητής που πέρασε απο τον πάγκο του ΑΟΚ όταν είμασταν στην Β’ Εθνική επι Μάκη Ψωμιάδη προσελήφθη απο την Ξάνθη.

Καλός προπονητής, Γερμανός και χαμηλών τόνων.

Μακάρι να πετύχει ,πράγμα δύσκολο με πρόεδρο τον Πανόπουλο που είναι πάρα πολύ απαιτητιτός.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και επικίνδυνοι.

Σίγουρα θα πάμε καλύτερα και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Να είστε καλά και να περνάτε καλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης