• 17 Μαΐου 2024,

Ξερίζωσαν δέντρο που φύτευσαν τα παιδιά του Παληού

 Ξερίζωσαν δέντρο που φύτευσαν τα παιδιά του Παληού

Ιδιαίτερα δυσάρεστο είναι το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο Παληό, στο πάρκο του Παληού, το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, Ένα μικρό έλατο που είχαν φυτέψει στον ίδιο χώρο την προηγούμιενη εβδομάδα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου με την καθοδήγηση των γονέων τους, άγνωστος το ξερίζωσε και το πήρε κατά πάσα πιθανότητα στο σπίτι του, λόγω των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.

Η ιστορία έχει ενδιαφέρον καθώς ξεκίνησε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Παληού, με τη συμμετοχή των μαθητών. Πήραν το μικρό έλατο από το δασαρχείο, φρόντισαν να το φυτέψουν στο πάρκο που συχνάζουν, με σκοπό τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα να το στολίσουν. Όλος αυτός ο σχεδιασμός ανατράπηκε με το περιστατικό που προαναφέραμε. Ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα δράστης ξερίζωσε ένα ακόμη μικρό δέντρο πιο κοντά στο δημοτικό σχολείο του Παληού.

Όλη αυτή η ιστορία γνωστοποιήθηκε χθες από το πρωί μέσω του διαδικτύου, όπου οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών ανήρτησαν φωτογραφίες τόσο από τη στιγμή της φύτευσης του δέντρου, παρουσία των παιδιών, όσο κι από τη νέα εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή, χωρίς το πεύκο.

Το περιστατικό πείσμωσε περισσότερο τους γονείς και τα παιδιά, που αναμένεται να επανέλθουν δριμύτεροι προκειμένου στο τέλος να υλοποιήσουν τον βασικό τους στόχο. Όσο γι΄ αυτόν που πήρε το δέντρο καταλαβαίνουν όλοι την κριτική που δέχεται αν και παραμένει άγνωστο ποιος είναι. Ένα τέτοιο κείμενο που αναφέρεται στην ιστορία και σχολιάσει την πράξη αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από κάτοικο του Παληού, είναι το εξής:

 

Αυτή ήταν μια όμορφη στιγμή μαζί με τα παιδάκια του σχολείου στο Κοράλλι, όπου φυτέψαμε το δεντράκι το οποίο μας έδωσε το δασαρχείο, για να στολίσουμε τα Χριστούγεννα στη γιορτή που θα κάνουμε. Όλα τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα τόσο για την διαδικασία του φυτέματος, όσο και για το ότι θα στολίζανε ένα αληθινό δεντράκι, ένα δεντράκι που θα βλέπαν καθώς μεγάλωναν και θα τους θύμιζε τα παιδικά τους χρόνια… ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ!!! Κάποιος συμπολίτης μας τον οποίο πραγματικά δεν θέλω να χαρακτηρίσω ή μάλλον δεν ξέρω ΠΩΣ να τον χαρακτηρίσω πήγε ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ για ποιον σκοπό δεν γνωρίζουμε ακριβώς!!! Πρέπει όμως να τον ευχαριστήσουμε δημόσια καθότι βγάζοντάς το από τις ρίζες, στη συνέχεια έκλεισε και την ΤΡΥΠΑ!!! Πραγματικά δεν έχω λόγια…είναι τόσο λυπηρή η τωρινή εικόνα που μιλάει από μόνη της…

Διαβάστε επίσης