• 8 Μαΐου 2024,

Ξευτίλας , προκλητικός και αναίσθητος …

 Ξευτίλας , προκλητικός και αναίσθητος …

Ο Λιάπης εκτός απο ξευτίλας και αναίσθητος είναι όπως αποδυκνείεται και προκλητικός αφού δήλωσε στους δημοσιογράφους οτι το ταξίδι που έκανε στην Μαλαισία δεν ήτανε ταξίδι αναψυχής αλλα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης για το δράμα που ζεί.

Για την ψυχική εκτόνωση αγαπητέ κύριε Λιάπη υπάρχει και το Άγιο Ορος.

Αλλα εσύ δεν πήγες στο Άγιο Όρος.

Πήγες σε έναν απο τους πιο ακριβούς προορισμούς του κόσμου και έφαγες στα πιο ακριβά εστιατόρια.

Αν αυτό είναι ψυχική εκτόνωση τότε ψυχαγωγία τι είναι για σένα ;

Στο στόχαστρο του Λιάπη είναι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι είναι και η κύρια αιτία που δεν πέρασε καλά στο ταξίδι της ψυχικής του εκτόνωσης αφού όπως χαρακηριστικά είπε ακόμα και εκεί δεν τον αφήσανε ήσυχο.

Μα πως είναι δυνατόν να ψάνχεις να βρείς την ησυχία σου όταν κυκλοφορείς το πολυτελές τζιπάκι σου χωρίς άδεια οδήγησης , ασφάλεια και με πλαστές πινακίδες ;

Με τα χεράκια σου έβγαλες τα ματάκια σου και άσε τους δημοσιογράφους ήσυχους.

Αν δεν κάρφωνες πάνω στο αυτοκίνητο σου τις πλα΄στές πινακίδες κανένας δημοσιογράφος δεν θα σε ενοχλούσε.

Έκανες την πατάτα και τώρα φταίνε οι δημοσιογράφοι.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι σήμερα τελευταία μέρα του 2013 ο Λιάπης θα κάτσει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Οπως φαίνεται θα κάνει ιδιαίτερα φιλότιμη προσπάθεια αλλα δεν νομίζω να μπορέσει να πείσει κανέναν.

Μάχη για την ζωή του δίνει ο Σουμάχερ που ώς οδηγός φόρμουλα ζούσε καθημερινά μέσα στον κίνδυνο και τελικά κινδυνεύει να χάσει την ζωή του απο ένα χτύπημε σε πίστα του σκί.

Για να δείτε τι παιχνίδια παίζει η ζωή.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και θα φανεί τα επόμενα 24άωρα να θα μπορέσει να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Σουμάχερ είναι σε κώμα και το βράδυ της Κυριακής υπεβλήθη σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Αισιόδοξος είναι ο Στουρνάρας σε συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα οτι δεν υπάρχει άλλο μνηνόμιο μπροστά μας ενώ αν όλα πάνε καλά και σύμφωνα μετο

succes story του Σαμαρά θα βγούμε το δεύτερο εξάμηνο του 2014 στις αγορές.

Η κυβέρνηση μιλάει για succes story αλλά μέχρι σήμερα ο κόσμος ζεί Toy story.

Μακάρι να πάνε όλα καλά οχι τόσο για την συγκυβέρνηση αλλα για τον κόσμο.

Τους έλληνες πολίτες που έχουν ζοριστεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.

Δύσκολες οι μέρες που έρχονται για τον ΑΟΚ μετά την φυγή και της ομάδας Τσάκα που τα βρόντηξε γιατί ο Τσοκτουρίδης, ο μεγαλομέτοχος, κράτησε μέρος της επιχορήγησης για να πληρώσει τις υποχρέωσεις της ομάδας ,κάτι που δεν είχανε κάνει οι φερόμενοι ώς επενδυτές.

Τα έχουμε πεί τα έχουμε γράψει αλλα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα που είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη.

Υπάρχουν πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα για τον ΑΟΚ με πολλά χρήματα που πρέπει να πληρωθούν δεξιά και αριστερά προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει και να μην κλατάρει εν μέσω πρωταθλήματος.

Διότι υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος.

Υπάρχει δηλαδή ο κίνδυνος αν δεν βρεθεί άνθρωπος να βγεί μπροστά και να πληρώσει τις τρέχουσες και επείγουσες οφειλές του ΑΟΚ η ομάδα να εγκαταλείψει και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα .

Καλημέρα και αλόρα !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης