Οι Βαλκάνιοι θα σώσουν και πάλι την παρτίδα

 Οι Βαλκάνιοι θα σώσουν και πάλι την παρτίδα

Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται η αλήθεια και έχει αρχίσει ομολογώ για άλλη μια φορά ο έντονος προβληματισμός όχι μονο απο τις φήμες διάθεσης παραίτησης του Τσακαλώτου, αν δεν είναι και αυτό άλλο ένα επικοινωνιακό παιχνίδι του Τσίπρα , αλλά και απο τις ενέργειες της κυβέρνησης να μαζεύει για άλλη μια φορά όλο το χρήμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Θέλω να θυμίσει οτι τα ίδια είχε κάνει και πέρσι τον Ιούνιο που είχε πάρει την απόφαση να τα σπάσει με τους δανειστές και να οδηγήσει την χώρα σε δημοψήφισμα.

Ευχόμαστε αυτή την φορά τα πράγματα να είναι διαφορετικά και να μην ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις με αυτές τον Ιούνη του 2015 γιατί πολύ απλά δεν το αξίζουμε ρε λεβέντες.

Προχθές είχαμε την επέτειο των 6 χρόνων απο την προσφυγή στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό στήριξης και ακόμα δεν τολμάμε να σκεφτούμε την επόμενη μέρα της χώρας μας έξω απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που ήταν προυπόθεση ώστε να ΄μπεί σε λειτουργία αυτός ο μηχανισμός που μετράει ήδη 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ και 4 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ενώ στα σκαριά είναι και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο4 που θα νομοθετηθεί αλλα θα ισχύσει μόνο σε περίπτωση που δεν βγούνε τα νούμερα.

Κάπου εκεί πρέπει να υπάρχει η πιο σοβαρή διαφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΔΝΤ που βγαίνει μπροστά σε αυτή την κόντρα αλλά να είστε σίγουροι οτι έχει και την υποστήριξη των Ευρωπαίων που έχουν επιλέξει μια πιο ήπια στάση στην παρούσα φάση.

Πάντως να έχετε στο μυαλό σας οτι Εταίροι και ΔΝΤ είναι το ένα και το αυτό.

Οι διαφωνίες που έχουν μεταξύ τους είναι για τα μάτια του κόσμου.

Επιμένουμε να γράφουμε οτι αν δεν έχουμε συμφωνία μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και πριν τον ΠΑΣΧΑ που θέλει η ελληνική κυβέρνηση θα υπάρχει πρόβλημα αφού εκτός όλων των άλλων θα χαλάσει και η ψυχολογία όλων των εμπλεκομένων.

Μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις όλοι μαζί πάμε για να διοργανώσουμε και φέτος την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ αν και νομιζω οτι θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει τις διαφωνίες του πρώτου γύρου συζητήσεων που μας αναγκάσανε να πάμε την ημερομηνία πιο πίσω.

Σήμερα που το αναφέρουμε έχουν ξεπεραστεί σχεδόν όλα τα προβλήματα και η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ γίνεται με την οικονομική υποστήριξη και της ΠΕ Καβάλας.

Με Βαλκάνιους τουρίστες θα γεμίσει τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ η Καβάλα και η Θάσος που για άλλη μια φορά θα σώσουν την παρτίδα.

Σε όλες τις δύσκολες στιγμές απο το 2010 και μετά πάντα οι Βαλκάνιοι σώζουν την παρτίδα και είναι αλήθεια οτι σε πολλές περιπτώσεις μας έχουν κρατήσει ζωντανούς.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλα και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Ο καιρός απο σήμερα Μεγάλη Τετάρτη και μετά θα γίνεται καλύτερος και φαίνεται οτι και το Μεγάλο Σάββατο αλλά και την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ ο καιρός θα είναι πολύ καλός.

Καλή σας ημέρας και καλή δύναμη.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης