• 3 Μαΐου 2024,

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ περνάνε σε άλλους τρόπους διαμαρτυρίας

 Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ περνάνε σε άλλους τρόπους διαμαρτυρίας

Τελικά τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ τις περάσαμε με μια διακοπή μιας ώρας.
Και λέω τις περάσαμε αφού είναι γνωστό οτι η επιστράτευση έβαλε τέλος στην συγκεκριμένη απεργία αφού οι εργαζόμενοι απο τα μεσάνυχτα της Κυριακής επιστρέψανε στις θέσεις τουςκαι όπως είπανε στην ανακοίνωση τους θα ψάξουν να βρούνε άλλους τρόπους για να εκδηλώσουν την διαφωνία τους με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης.
Σε αυτούς τους άλλους τρόπους διαμαρτυρίας είμαστε μαζί τους.
Διακοπές ρεύματος δεν θέλουμε γιατί οι διακοπές ρεύματος κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την βασανιστική έτσι και αλλιώς καθημερινότητα των ελλήνων.
Το μεγαλύτερο ατού του φετεινού Ιούλη είναι οι φοβερές θερμοκρασίες που κάνει.
Ιδιαίτερα το βράδυ και στην Καβάλα έχει το κλίμα της Αττικής.
Είναι αυτό το φοβερό κλίμα που ούτε ζεστένεσαι , ούτε κρυώνεις και απλά γουστάρεις τις ωραίες βραδιές.
Το φετεινό καλοκαίρι που είναι αρκετά δροσερό έχει πολλές και ωραίες τέτοιες βραδιές.
Η ανακοίνωση του Κωστόπολου και της Μπαλατσινού οτι θα συνεχίσουν να ζούνε χωριστά θύμισε την ανακοίνωση της Μενεγάκη και του Λάτσιου πρίν απο μερικά χρόνια που ανακοίνωνε το ίδιο πράγμα μόνο που στην περίπτωση του Λάτσιου – Μενεγάκη υπήρχε και τρίτο πρόσωπο.
Στην κοινή τους ανακοίνωση ο Κωστόπουλος με την Μπαλατσινού αναφέρουν οτι τον τελευταίο καιρό παλέψανε πολύ για να σώσουν τον γάμο τους αλλα δεν το κατάφεραν .
Ολα για όλα τα παίζει αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση απέναντι στην τρόϊκα απο την οποία είναι διατεθειμένη να ζητήσει φοροελαφρύνσεις και πολλές δόσεις σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία , το λιγότερο 48 , για να μπορέσει ο κόσμος να πάρει ανάσα και να μην συσσωρεύονται τα χρέη.
Μόνο οι πολλές δόσεις θα μπορέσουν να φέρουν του έλληνες πίσω απο τους γκισέδες και να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους αφού με τον τρόπο που ζητάνε απο τον κόσμο αυτά που χρωστάει δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τίποτα.
Το πιο πιθανό είναι η τρόϊκα να συμφωνήσει με τα περρισότερα απο αυτά που θα ζητήσει η ελληνική πλευρά αφού έχουμε αρχίσει και ζούμε εδώ και αρκετούς μήνες το δεύτερο ημίχρονο της κρίσης όπου οι έλληνες κάνουν την αντεπίθεση τους.
Στο πλαίσιο αυτής της αντεπίθεσης θα πρέπει να ζητήσουμε και να πάρουμε όλα αυτά που έχουμε χάσει όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια της κρίσης.
Η τουλάχιστον τα περισσότερα.
Ο Σούνιγκα ο αμυντικός της Κολομβία στέλνει έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό στον Νεϊμάρ για τον σοβαρό τραυματισμό που του προκάλεσε αλλα δεν του ζητάει συγνώμη γιατί όπως λέει δεν θεωρεί οτι έκανε έπαιξε επικίνδυνα στην συγκεκριμένη φάση.
Πάντως η ουσία είναι οτι απο το χτύπημα του Σούνιγκα ο Νεϊμάρ χάνει την τελική φάση του μουντιάλ και ίσως αυτό να στοιχίσει στην Εθνική Βραζιλία και την κούπα.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και ύποπτοι.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης