Οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ απουσίαζαν σε δίκη

 Οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ απουσίαζαν σε δίκη

Ταλαιπωρήθηκαν οι κάτοικοι της Καβάλας που χθες το πρωί έπρεπε να εξυπηρετηθούν από το ταχυδρομείο της πόλης. Ειδικά χθες απουσίαζε όλο σχεδόν το προσωπικό, στο τμήμα συναλλαγής με το κοινό, με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται οι πελάτες με έναν μόνο υπάλληλο, να υπάρχει μεγάλη ουρά, μεγάλη αναμονή. Ειδικά χθες πέραν όλων αυτών, λόγω βλάβης δε λειτουργούσε το μηχάνημα που χορηγεί σημειώματα προτεραιότητας.

Χθες στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε δίκη με κατηγορούμενο παλιό διαχειριστή των ΕΛΤΑ Καβάλας, ο οποίος σήμερα έχει συνταξιοδοτηθεί. Η υπόθεση οικονομικής φύσεως, είχε ως μάρτυρες τους περισσότερους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, στο τμήμα συναλλαγής με το κοινό. Όλοι τους έπρεπε χθες ν΄ απουσιάζουν από την υπηρεσία, για να παραβρεθούν στο δικαστήριο.

Το ταχυδρομείο στο ισόγειο, όπου γίνεται η συναλλαγή με το κοινό, ήταν άδειο. Η υπηρεσία ειδικά για χθες επιστράτευσε υπάλληλο των ΕΛΤΑ από τη Χρυσούπολη.

Όλα αυτά ο κόσμος δεν τα γνώριζε. Προσέρχονταν για συναλλαγή με το Ελληνικό Ταχυδρομείο, έβλεπε την ουρά, διαμαρτύρονταν, φώναζε. Οι υπεύθυνοι προσπαθούσαν να εξηγήσουν ότι η χθεσινή ημέρα ήταν ειδική για το ταχυδρομείο της Καβάλας, αλλά δεν μπόρεσαν να πείσουν τους πάντες. Υποστήριξαν πάντως ότι από σήμερα, η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί, αφού οι μάρτυρες του δικαστηρίου χθες, θα επανέλθουν κανονικά στα πόστα τους.

 

 

Διαβάστε επίσης