• 6 Μαΐου 2024,

Ολυμπιακός Ροδόπολης- Αρης Ακροποτάμου 1-2 , Βυζάντιο- Προσοτσάνη 3-1, Οδυσσέας Αναγέννησης- Ορφέας 1-0

 Ολυμπιακός Ροδόπολης- Αρης Ακροποτάμου 1-2 , Βυζάντιο- Προσοτσάνη 3-1, Οδυσσέας Αναγέννησης- Ορφέας 1-0

Ολυμπιακός Ροδόπολης- Αρης Ακροποτάμου 1-2

Ο Αρης ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε αυτό που ήθελε. Με τη νίκη παρέμεινε στην πρώτη θέση αλλά και μαθηματικά εξασφάλισε τη παραμονή. Το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη προηγήθηκε στο σκορ στο 22` με σουτ του Αποστολίδη. Ο Β. Παπαδόπουλος με ατομική προσπάθεια και σουτ, έκανε το 2-0 στο 37`.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 55` με τον Θωμαϊδη και μετά πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ολυμπιακός Ροδόπολης: Πεχλιβανίδης, Θωμαϊδης, Θεοδοσέλης, Μωυσίδης, Εμμανουηλίδης, Τρύφωνας, Τσελεμπής, Παπαδόπουλος 46` Τάτσιος, Σπανίδης, Κουβέλογλου 56` Κ. Μωυσίδης, Γροσιάνης 63` Κωνσταντινίδης.

Αρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Κάπατζης, Καμπερίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης 76` Μανάφης, Μαλακογιάννης 56` Αλεπίδης, Καραγιαννίδης, Σάσος, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης 85` Τσορμπατζής.

Βυζάντιο- Προσοτσάνη 3-1

Μεγάλη και δίκαιη νίκη για το Βυζάντιο, που εξασφάλισε σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή του. Το συγκρότημα του Γιώργου Στρατηλάτη ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα 3 γκολ που πέτυχε, είχε και 3 δοκάρια.

Στο 12` με εκτέλεση φάουλ ο Μιχαηλίδης πέτυχε το 1-0. Στη συνέχεια και στο 22` ο Προβατίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κόρνερ που εκτέλεσε. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μιχαηλίδης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 47` ο Σπυρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Η Δραμινή ομάδα μπήκε μέσα στο παιχνίδι με γκολ που πέτυχε ο Μουρατίδης στο 52`. Στο 91` ο Μιχαηλίδης καθάρισε μια και έξω το παιχνίδι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το 3-1. Στο 93` ο Αϊβάζης με σουτ βρήκε το δοκάρι. Στο 79` αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σαϊνίδης.

Οι συνθέσεις.

Βυζάντιο: Αγαθόπουλος, Μαυρομάτης, Χ. Φωτόπουλος, Μπατάκογλου, Σπυρίδης 88` Παπουνίδης, Περισνάκα 63` Ζαρωτιάδης, Αϊβάζης, Λόλης 72` Σιδηρόπουλος, Γεωργαντέλης, Προβατίδης, Μιχαηλίδης.

Προσοτσάνη; Πιτσακτσής, Νόδες, Ουζούνογλου 46` Παπαμιχαήλ, Μαριάδης 88` Γεωργιάδης, Λειβαρτζινός 69` Κανάτας, Παλτζίδης, Ουζούνης, Καραγιαννίδης, Μουρατίδης, Κερασίδης, Σαϊνίδης.

Οδυσσέας Αναγέννησης- Ορφέας 1-0

Ο Ορφέας δεν ήταν καλός και πλέον μπλέκει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή του.

Σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, οι παίκτες του Στέλιου Κατρακυλάκη ήταν… αλλού.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χουρουζίδη στο 85`. Στη φάση αποβλήθηκε ο Σταματόπουλος.

Ορφέας: Καραβελίδης, Σαββατιανός 65` Καραπατσιάς, Νάκου, Σταματόπουλος, Κ. Ελευθεριάδης, Χριστοδουλίδης, Μπαμπατζάνης, Δανιόλος 80` Σάσος, Γ. Ελευθεριάδης 75` Χαραλαμπίδης, Βλάχος, Κεχαγιάς.

 

Διαβάστε επίσης