Οταν τελειώσει η Βενιζέλου θα είναι ένας δρόμος Ευρωπαϊκός

 Οταν τελειώσει η Βενιζέλου  θα είναι ένας δρόμος Ευρωπαϊκός

Μόνο μια βροχή σαν την χθεσινή μπορούσε να σταματήσει τις εργασίες ανάπλασης της Βενιζέλου που πάνε σφαίρα.

Είχαμε καιρό να δούμε ένα έργο να προχωράει τόσο γρήγροα αφού δουλεύουν κάθε μέρα ταυτόχρονα πολλά συνεργεία ενώ για πρώτη φορά νομίζω οτι υπάρχει τόσο αρμονική συνεργασία ανάμεσα σε εμπλεκόμενες υπηρεσίες αφού ο δρόμος που θα προκύτψει μετά το πέρας των εργασιών θα είναι ένας δρόμος Ευρωπαϊκός.

Απο προσφυγικός θα γίνει Ευρωπαϊκός αφού ευελπιστούμε οτι θα πέσει και καινούργια άσφαλτος αφού το οδόστρωμα θυμίζει Νικαράγουα.

Η άσφαλτος της Βενιζέλου σήμερα έχει πολλά μπαλώματα αφού τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει για πολλούς και διαφόρους λόγους πολλά λούκια κατά μήκος του δρόμου για να περάσουν διάφορα καλώδια και τα οποία έχουν κλείσει με την γνωστή τακτική του μπαλώμτας αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα για κάτι καλύτερο και αποτελεσματικότερο.

Τώρα που ο δρόμος αλλάζει ριζικά είναι ευκαιρία να ρίξουμε και καινούργια άσφαλτο.

Άλλα μας λέει η κυβέρνηση και άλλα μας λέει ο Τούσκ που βγήκε προχθές και είπε οτι η απόφαση των μελών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για κλείσιμο της Βαλκανικής διόδου ήταν συμφωννημένη και δεν αποτελούν μονομερείς ενέργειες οι αποφάσεις των κρατών να κλείσουν τα σύνορα τους αδειάζοντας στην ουσία τον Τσίπρα που κυρίσως στο εσωτερικό της χώρας  είχε ξεσηκώσει τους πάντες σε βάρος αυτών των χωρών που με το κλείσιμο των συνόρων έχουν οδηγήσει στο εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στην χώρα μας.

Αυτό ή έγινε σκόπιμα ή ο Αλέξης αδυνατεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο Τούσκ να και να μας λέει οτι ήταν συμφωνημένο να κλείσουν τα σύνορα οι χώρες που το πράξανε.

Εντωμεταξύ οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών έχουν ξεκινήσει και πάλι με τις γνωστές ατζέντες να αλλάζουν χέρια ανάμεσα στις δύο πλευρές που είναι σε διαπραγμάτευση χωρίς όμως να φαίνεται ακόμα φως στο τούνελ αφού οι διεκδικήσεις των δανειστών και κυρίως του ΔΝΤ παραμένουν υπερβολικές.

Ο Τσακαλώτος προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα των συναντήσεων και με τον Σταθάκη θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να βρούνε την άκρη αφού η κυβέρνηση ευελπιστεί οτι αν οχι τον Μάρτιο τον Απρίλιο το ασφαλιστικό θα ψηφιστεί απο την Βουλή για να ξεκινήσει η αξιολόγηση στην διάρκεια της οποία θα πρέπει αυτή η κυβέρνηση να περάσει και το φορολογικό.

Μου κάνει εντύπωση οι που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα αντί να παίρνουν το μέρος των επιχειρήσεων υπερασπίζονται την γραμμή Σταθάκη που έχει φτάσει στο σημείο ακόμα και να αμφισβητεί την θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μιλάει για νομιμότητα της επιδότησης εργασίας οταν ο Σταθάκης στο promotion της κατάργησης της συγκεκριμένης παροχής ανάσα για χιλιάδες επιχειρήσεις την παρουσίαζε ώς απαίτηση των δανειστών και καλά.

Ο Σταθάκης γενικά έχει πάνω του μια άρνηση που δυσκολεύει τα πράγματα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός την Καθαρή Δευτέρα θα είναι δύσκολος και βροχερός.

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο κάπως καλύτερα τα πράγματα και απο την Κυριακή ο καιρός χαλάει και πάλι.

Για τον λόγο αυτά οτι είναι να κάνετε να το κάνετε μέχρι και το Σάββατο.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Καλή σας ημέρα και καλή Παρασκευή.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης