Ούτε γάτα , ούτε ζημιά !

 Ούτε γάτα , ούτε ζημιά !

Εντάξει ρε παιδιά , ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας , αποφασίσανε να μην παραιτηθεί κανένας παρα τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και αποφάσισαν επανάληψη των εκλογών στις 13 του μήνα έτσι ώστε στις 20 του μήνα να γίνει ο δεύτερο γύρος και ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να προκύψει ΄ως Χριστουγιεννιάτικο δώρο μερικά μόνο 24άωρα πρίν απο το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Για να δούμε ποιός απο τους 4 θα πιεί εκείνο το βράδι σαμπάνια απο το γοβάκι που λέει και η Βανδή η Δέσποινα σε ένα πολύ γνωστό της Χριστουγιεννιάτικο τραγούδι.

Πάντως νομίζω οτι για άλλη μια φορά έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα.

Απο εκεί που ήταν έτοιμοι να παραιτηθούν, όχι μόνο τα μέλη της ΚΕΦΕ αλλά ΄όλοι όσοι κατέχουν κάποιο αξίωμα στο κόμμα τελικά δεν παραιτείται κανείς και πάμε σα να μην τρέχει τίποτα σε μια δεύτερη απόπειρα διεξαγωγής εκλογών στις 13 του μήνα.

Στην Ελλάδα γενικότερα γίνεται πολύ φασαρία για το τίποτα.

Και στο Παναθηναϊκό τα ίδια είχαμε.

Απο εκεί που ήταν όλοι έτοιμοι να παραιτηθούν με πρώτο και καλύτερο τον Αλαφούζο τελικά όλοι μένουν στις θέσεις τους και πάμε παρακάτω.

Οσο αφορά τώρα τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας προτείνω στην δεύτερη απόπειρα διαδικασίας εκλογής προέδρου να επιστρατεύσει το κόμμα δυό τρείς εταιρίες υποστήριξης της διαδικασίας  έτσι ώστε αν καταρρεύσει το σύστημα της μιάς να υπάρχει back up.

Άνθρωπος είσαι και χέστηκες να μην έχεις ένα δεύτερο σώβρακο ;

Όπως καταλαβαίνετε η μάχη η μεγάλη θα δοθεί την δεύτερη Κυριακή αφού υπάρχει η εντύπωση οτι αν αντίπαλος του πρώτου Μεϊμαράκη είναι ο Κυριάκος ο αρχηγός θα αλλάξει.

Αν είναι ο Άδωνις ή ο Τζιτζικώστας τον πρώτο λόγο οθα έχει ο Βαγγέλας που τους έχει και τους δύο για πρωϊνό.

Πάντως στην Νέα Δημοκρατία ορθώς αποφασίσανε άμεσα εκλογές και οχι συνέδριο γιατί αν πηγαίνανε σε συνέδριο θα είχαμε σίγουρα διάσπαση του κόμματος.

Τώρα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να την σώσουν την παρτίδα αν και το θεωρώ δύσκολο.

Με όλα αυτά που έχουν γίνει και με τις βαριές κατηγορίες που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους τα στελέχη  και οι υποψήφιοι αρχηγοί είναι κομματάκι δύσκολο την επόμενη μέρα των εκλογών να υπάρχει ενότητα στο κόμμα αυτό.

Μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων η εντολή για την εκταμίευση των 2+10 δις είχε έναν διαδικαστικό χαρακτήρα και δόθηκε πολύ εύκολα στην προχθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Μέχρι την ώρα που θα χρειαστούμε τα επόμενα δανεικά ξεχνάμε το κουαρτέτο και σφυρίζουμε αδιάφορα αν και τα 2 δις δεν μας φτάνουν παρά μόνο για τις συντάξεις και τους μισθούς του Νοέμβρη.

Καταλαβαίνετε τι εννοώ …

Αν δεν κάνουμε τα κουμάντα και να βγάζουμε μόνοι μας τα λεφτά που απαταιύνται για να λειτουργήσει το κράτος δεν πρόκειται να δούμε χαϊρι και προκοπή.

Υπομονή αγαπητοί συμπολίτες για τα έργα που γίνονται στο κέντρο της πόλης και έχουν να κάνουν με την ασφαλτόστρωση της Ερυθρού που κρίνεται κάτι παραπάνω απο απαραίτητη αφού ο συγκεκριμένος δρόμος σε πολλά του σημεία θύμιζε λωρίδα της Γάζας.

Υπομονή γιατί ποιός ξέρει πόσα χρόνια μετά θα μας δοθεί η ευκαιρία να αντικαταστήσουμε την άσφλατο σε κάποια κεντρική αρτηρία της πόλης.

Τις ταιλωπορίες απο τέτοιου είδους εργασίες θα πρέπει να τις υπομένουμε αγόγγυστα.

Μακάρι σε όλο το κέντρο της πόλης να έπεφτε καινούργια ασφαλτο αφού σε πολλά σημεία υπάρχουν τρύπες έτοιμες να καταπιούνε απο ανυποψίαστους πολίτες έως ολόκληρα αυτοκίνητα.

Οι καταιγίδες που μας έχει προβλέψει η ΕΜΥ για αυτή την εβδομάδα αναβάλλονται συνεχώς και πάμε απο μέρα σε μέρα φτάνοντας στην σημερινή Τετάρτη όπου η πρόβλεψη μιλάει οχι για βροχές αλλα καραμπινάτες ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη πρόβλεψη Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή θα πέσει πολύ νερό στην περιοχή και θα πρέπει να έχουμε το νού μας.
Κατά τα άλλα πάμε καλά και είναι αλήθεια οτι περιμένουμε τα καλύτερα.

Τα καλύτερα υπάρχουν αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθυν αφού τα τελευταία χρόνια η έξοδο της χώρας απο την κρίση αναβάλλεται συνεχώς και οχι μόνο αναβάλλεται αλλά κάθε τόσο κυρίως απο λάθος χειρισμούς αναγκαζόμαστε να γυρνάμε πίσω στην αφετερία της διαδρομής διαγράφοντας όλες τις θυσίες που έχουμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια της εβδομάδας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης