• 19 Μαΐου 2024,

Ο ΑΟΚ στους Αμπελόκηπους με στόχο μόνο τους 3 βαθμούς – Περιμένει Παππά μέχρι την τελευταία στιγμή

 Ο ΑΟΚ στους Αμπελόκηπους με στόχο μόνο τους 3 βαθμούς – Περιμένει Παππά μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο ΑΟΚ δίνει την Κυριακή  ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων, έχοντας μοναδικό στόχο την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί και αμέσως μετά ο Κώστας Ανυφαντάκης, θα ανακοινώσει την αποστολή. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Χάρης Παππάς.

Ο αρχηγός του ΑΟΚ είναι καλύτερα, ίσως είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Ο Παππάς όλη την εβδομάδα προπονήθηκε συντηρητικά.  Δεν ανέβασε φουλ ρυθμούς.  Δε χρειάζεται ρίσκο με τη συμμετοχή, ειδικά αν ο αγωνιστικός χώρος, είναι πολύ βαρύς.

Ο Ανυφαντάκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά πάντοτε υπάρχει ο φόβος της υποτροπής.

Κατά τα άλλα μάλλον θα απουσιάσει και ο τραυματίας Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης. Δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα με τους υπόλοιπους. Ηρθε χθες στην Καβάλα, αφού ακολούθησε θεραπείες στη Θεσσαλονίκη. Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Αθανασίου με τον Φιρινίδη, διεκδικούν τη φανέλα με το νούμερο 1.

Στα δεξιά της άμυνας, υποψήφιοι είναι ο Σταματόπουλος και ο Μπαντάνης. Αριστερά στην άμυνα ο Βιτλής. Δυο στόπερ ο Γκαρακλίδης και ο Μπάτζιος.

Στη μεσαία γραμμή σίγουροι θεωρούνται ο Μκριτσιάν και ο Γαβριηλίδης. Από εκεί και πέρα την άλλη θέση διεκδικούν Διαμαντίδης και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος.

Στα πλάγια της επίθεσης αν ο Παππάς δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δεξιά θα παίξει ο Μπρατσιάνι και αριστερά ο Μπαρέτας. Από εκεί και πέρα υπολογίζονται ακόμη ο Ιάσων Παντελίδης, ο Μπλιός, ο Ιορδανίδης και ο Κρυστάλλης.

Διαβάστε επίσης