• 19 Μαΐου 2024,

Ο Λευθέρης Ποιμενίδης νέος πρόεδρος του Ορφέα Ελ

 Ο Λευθέρης Ποιμενίδης νέος πρόεδρος του Ορφέα Ελ

O Λευθέρης Ποιμενίδης είναι ο νέος πρόεδρος στην ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης μετά τη  γενική συνέλευση. Στο νέο διοικητικό σχήμα μετέχει στη θέση του αντιπροέδρου ο πρώην πρόεδρος Νίκος Χωλίδης.

Επίσης έχουμε ορισμένα νέα πρόσωπα.

Ο Ιορδάνης Χριστοδουλίδης επιστρέφει στο διοικητικό συμβούλιο μετά από 7 χρόνια περίπου. Ο Χρόνης Γαϊτατζής συμμετέχει ως μέλος. Σημειώνουμε ότι φόρεσε τη φανέλα του Ορφέα τη δεκαετία του `80.

Από το Φρίξο Ελ, πήρε… μεταγραφή στο Δ. Σ ο Γιάννης Βερβερίδης ενώ επανέρχεται ο Μανώλης Καμπέρης που και αυτός πέρσι ήταν στο Φρίξο. Παρέμειναν στο Δ. Σ ο Κώστας Γάκης, ο Δημήτρης Μυρσίνης, ο Δημήτρης Δραγανίδης ενώ αντίθετα δε συμμετέχουν φέτος ο Κώστας Βογιατζίδης, ο Γρηγόρης Κουτσουρέλιας και ο Μιχάλης Βερβερίδης.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πρόεδρος: Λευθέρης Ποιμενίδης

Αντιπρόεδρος: Νίκος Χωλίδης

Γενικός Αρχηγός: Ιορδάνης Χριστοδουλίδης

Ταμίας: Δημήτρης Μυρσίνης

Έφορος Α`: Γιάννης Βερβερίδης

Έφορος Β`(υπεύθυνος Ακαδημιών): Μανώλης Καμπέρης

Γενικός Γραμματέας; Κώστας Γάκης

Μέλη του Δ. Σ: Χρόνης Γκαϊτατζής, Δραγανίδης Δημήτριος

Αναπληρωματικά μέλη: Χατζησάββας Γιώργος, Νικολαϊδης Βασίλειος, Κορωνιός Κοσμάς, Καλλινικίδης Ανδρέας.

Το κλίμα που κυριάρχησε στη γενική συνέλευση ήταν ενωτικό. Αρχικά ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Χωλίδης έκανε το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, που εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη.

Ο Νίκος Χωλίδης τοποθετήθηκε και για την πορεία της ομάδας. Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα του Στέλιου Κατρακυλάκη, τονίζοντας ότι βρέθηκε η λύση ανάμεσα στις δυο πλευρές και δε θα συνεχιστεί η διαμάχη στα δικαστήρια.

Ο Λευθέρης Ποιμενίδης ζήτησε μεγαλύτερη βοήθεια από τον κόσμο, λέγοντας ότι η κατηγορία θα είναι φέτος πιο δύσκολη σε όλα. Μεγάλο βάρος θα δοθεί στο να αυξηθούν τα μέλη της ομάδας, αφού και η ΕΠΟ ορίζει μητρώο μελών.

Στην αρχή της γενικής συνέλευσης ο πρώην πρόεδρος Θεόδωρος Παπαδόπουλος ζήτησε να οριστεί τριμελής επιτροπή προκειμένου να ελέγξει τα οικονομικά των διοικήσεων από το 2004 έως το 2007. Αυτό έγινε δεκτό. Η τριμελής επιτροπή απαρτίζεται από τον Κώστα Γάκη, Γιώργο Αναστασιάδη και Γρηγόρη Κουτσουρέλια.

Από σήμερα προτεραιότητα της νέας διοίκησης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Τέλος έγινε και αναφορά στα πεπραγμένα του Φρίξου που λειτουργεί ως θυγατρική ομάδα του Ορφέα. Εγκρίθηκε και εδώ ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

 

Διαβάστε επίσης