Ο Μ. Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζει: «Ενωμένοι οι καβαλιώτες κατά των μεγάλων συμφερόντων»

 Ο Μ. Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζει: «Ενωμένοι οι καβαλιώτες κατά των μεγάλων συμφερόντων»

Τον άμεσο συντονισμό όλων των τοπικών φορέων και πολιτών καθώς και τη διοργάνωση μιας πλατειάς συσκέψεως πρότεινε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις σε τέσσερα καυτά ζητήματα. Την κρίσιμη κατάσταση της ΒΦΛ, την τοποθέτηση LNG στο θαλάσσιο κόλπο της Καβάλας, την όδευση του αγωγού ΤΑΡ και το ξεπούλημα των παραλιών της Καβάλας από το ΤΑΙΠΕΔ.
Ως επικεφαλής μιας παρατάξεως που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας και αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του ανέθεσε η τοπική κοινωνία, ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνει ότι υπήρξαν αλλαγές στη δημαρχία Καβάλας, στην αντιπεριφέρεια Καβάλας και στο προεδρείο του ΤΕΕ ΑΜ.
Συνήθως, όταν οι συνθήκες φτάνουν σε κρίσιμο σημείο, οι πάντες ζητούν από τους βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο Μάκης Παπαδόπουλος παραδέχεται ότι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Καβάλας εκφράζουν την άποψη της κοινωνίας, ωστόσο για τόσο σημαντικά θέματα επιβάλλεται να εκφράσουν άποψη οι πάντες από κοινού. Μπορεί η Καβάλα να διανύει μια μετεκλογική και μεταβατική περίοδο, ωστόσο τα αθηναϊκά κέντρα συνεχίζουν να λειτουργούν και να δρομολογούν αποφάσεις. Αυτές οι αποφάσεις όμως δε θα πρέπει να ληφθούν ερήμην των καβαλιωτών.

 

Διαβάστε επίσης