Ο Νίκος Παπαδόπουλος στους 93, 7

 Ο  Νίκος Παπαδόπουλος στους 93, 7

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Πρωινής το περασμένο Σάββατο, πριν το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Μίλησε εφ όλης της ύλης για την ομάδα και το τι στόχους μπορεί να έχει από εδώ και πέρα. Επίσης αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα.

Ερώτηση: Δημιουργείτε μια ομάδα με εντελώς διαφορετική χημεία απ` αυτή που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα δούμε έναν ΑΟΚ διαφορετικό απ` ότι βλέπαμε μέχρι τώρα.

Απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι από τη μέρα που έχω έρθει στην ομάδα, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στο ρόστερ. Φύγανε καλοί παίκτες και αυτό δεν πρέπει να το κρύψουμε από τον κόσμο. Είναι δύσκολοι καιροί για την ομάδα, να κρατούσε τόσο βαριά συμβόλαια στη Β` Εθνική. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το στυλ που πρέπει να επιλέξουμε στην ομάδα για να παίζει ποδόσφαιρο. Το στυλ της ομάδας κάθε φορά εξαρτάται από τους παίκτες που έχεις στη διάθεση σου. Αυτή τη στιγμή πάμε να αλλάξουμε ένα στυλ παιχνιδιού απ` ότι ήταν πριν από λίγο καιρό. Έχουν φύγει παίκτες καλοί από την ομάδα αλλά πιστεύουμε ότι θα γίνουμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, με πιο πολύ όρεξη, με πιο πολύ πρέσινγκ. Με παίκτες που θα έχουν όρεξη για διάκριση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτά τα πράγματα θέλουν λίγο χρόνο. Ο Τάσιτς και ο Ντουτσαρίδης ήταν 20 μέρες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Θα έλεγα ότι και οι δυο αυτή τη στιγμή, είναι ανέτοιμοι να βγάλουν ένα 90λεπτο.

Θα είναι μεγάλο ρίσκο να βάλω έναν παίκτη για 90` λεπτά απ` αυτούς. Τώρα θα σκεφτώ τι θα κάνω για το χώρο του κέντρου. Δε σας κρύβω ότι στα προηγούμενα ματς είχαμε αρκετό μεγάλο πρόβλημα, όσον αφορά την ανάπτυξη και την κατοχή της μπάλας. Πιστεύω ότι σιγά- σιγά με τη δουλειά και με ένα καλό αποτέλεσμα θα έρθει η καλύτερη ψυχολογία, οπότε θα δουλέψουμε καλύτερα και στις προπονήσεις.

Ερώτηση: Θα κάνει ο ΑΟΚ κάποια άλλη μεταγραφή; Έχετε κάτι στο μυαλό σας που το έχετε συζητήσει με τον κ. Τσαλίκη και τη διοίκηση;

Απάντηση: Πάντα χρειάζονται κάποιοι παίκτες στην ομάδα. Σίγουρα προωθήθηκαν νέα παιδιά από την ομάδα Κ20 του ΑΟΚ. Έχω δείξει ότι θα στηρίξω αυτά τα παιδιά. Το έδειξα με τον Κάργα, όπου έπαιξε με τον Φωκικό. Πιστεύω ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν ταλέντο από τη Β` ομάδα. Πρέπει όμως ο κόσμος να ξέρει ότι αυτά τα παιδιά δεν πρέπει να τα κάψουμε και να τα βάλουμε αμέσως στα βαθιά. Αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον και εξαρτάται από τα ίδια τα παιδιά και τη δουλειά που θα κάνουν. Από μένα θα έχουν ευκαιρίες τις επόμενες αγωνιστικές. Παίζουμε Τετάρτη- Κυριακή στα επόμενα παιχνίδια και είναι αναγκαίο να κάνουμε ροτέισον. Δεν αντέχετε Τετάρτη- Κυριακή.

Από εκεί και πέρα έχω μιλήσει με τον κ. Τσαλίκη. Συνεννοούμαστε για το τι πρέπει να γίνει, προκειμένου να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Τα πάντα εξαρτούνται από το οικονομικό.

Θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται έναν η δυο παίκτες. Κυρίως μεσοεπιθετικά. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τα οικονομικά της ομάδας. Είναι δύσκολοι οι καιροί.

Δεν πρέπει να παίρνουμε παίκτες για να παίρνουμε.

Ερώτηση: Πάλι πάμε σε μια ερώτηση, που τελευταία έχει ειπωθεί πολλές φορές.

Ποιος θα είναι ο στόχος;

Απάντηση: Επαναλαμβάνω ότι από την πρώτη μέρα που ήρθα και μίλησα με τη διοίκηση, είπαμε ότι ο στόχος της ομάδας είναι να προσπαθήσει να μπει στα πλέι οφ για την άνοδο. Καταλαβαίνω και εγώ που είμαι ο προπονητής, ότι αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Η ομάδα έχει μείνει αρκετά πίσω. Κάποιες στιγμές η ομάδα δεν πείθει ότι μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.

Για μας είναι μεγάλη απώλεια ο Ντιέ, αυτό δεν το κρύβω.

Είναι ένας παίκτης που μας βοηθούσε πάρα πολύ σε πολλούς τομείς. Παίκτης νικητής, παίκτης που βοηθούσε πάρα πολύ στις στατικές φάσεις, στην ανάπτυξη.

Είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά είμαστε αποφασισμένοι εγώ και οι παίκτες να κάνουμε την προσπάθεια μας. Είμαι αισιόδοξος ότι μέσα από τη δουλειά, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Παράλληλα θέλω να δίνω τις ευκαιρίες στα νέα παιδιά, για να βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον περισσότερο τον ΑΟΚ.

Ερώτηση: Για το ματς ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, τι μπορούμε να πούμε;

Απάντηση: Εμείς θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να κάνουμε κάτι καλό. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, ο αντίπαλος είναι ποιοτικός. Εχει και ένα υπέρ του σκορ.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιο παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε.

Η ομάδα στα δύσκολα θέλει τον κόσμο. Μέσα από τη δουλειά και την υπομονή, μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης