• 7 Μαΐου 2024,

Ο Πάρης Βασιλικός στους 93,7 για τους αγώνες Kick Boxing στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

 Ο Πάρης Βασιλικός  στους 93,7 για τους αγώνες Kick Boxing στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Χθες το πρωί ο Πάρης Βασιλικός βρέθηκε στο στούντιο του ραδιοφώνου της Πρωινής και μίλησε για τη διοργάνωση του Kick Boxing που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Πες μας λεπτομέρειες για τη διοργάνωση Kick Boxing που θα λάβει χώρα το Σάββατο, στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»;

Απάντηση:  Είναι μια βραδιά επίλεκτων αθλητών.  Από ερασιτέχνες μέχρι και επαγγελματίες.  Δε θα είναι χωρισμένοι σε κατηγορίες. Υπάρχουν συγκεκριμένα ζευγάρια. Είναι συνολικά 17 επιλεγμένα παιχνίδια. Θα ξεκινήσουμε με νεαρούς αθλητές ενώ το επίπεδο θα είναι πάρα πολύ καλό. Δεν υπάρχουν παιχνίδια, επιπέδου… διασυλλογικών αγώνων.

Η έναρξη των αγώνων είναι γύρω στις 19.00 με 19.30.  Θέλουμε στις 23.00, το αργότερο στις 23.30 να έχουν τελειώσει όλοι οι αγώνες, να μην κουράσουμε πολύ τον κόσμο.

Δεν πρέπει να τραβάνε πολύ αυτές οι διοργανώσεις. Το κύριο βάρος της διοργάνωσης, το έχω εγώ.

Πάντα με την παρότρυνση του ιδρυτή αυτού του event που διοργανώνεται εδώ και 8 χρόνια περίπου, Κώστα Αθανασόπουλου. Είναι ο μαθητής μου και αυτός που άφησε το γυμναστήριο μου, όταν έφυγα από την Αθήνα.

Είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη Ακαδημία αθλητών, ίσως και στην Ευρώπη.  Απαρτίζεται από 23 σχολές, με πολύ ποιοτική δουλειά. Διοργανώνει συνέχεια σ` έναν πολύ ωραίο χώρο στον Πειραιά, πρωταθλήματα, αγώνες διασυλλογικούς  και event.  Η παρότρυνση του, ήταν δικιά του.

Ηταν δικιά του η έμπνευση για αυτή τη διοργάνωση.  Εδώ η Καβάλα φιλοξενεί τη διοργάνωση νούμερο 7.  Με παρουσία δική του και αθλητές από την Αθήνα. Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε και 3 αθλητές από το εξωτερικό.

Ερώτηση: Θα συμμετέχουν βέβαια και Καβαλιώτες αθλητές;

Απάντηση: Φυσικά. Θα είναι όλοι οι σπουδαίοι αθλητές του νομού. Από τις σχολές της Καβάλας, της Περάμου και της Ελευθερούπολης.  Επίσης από τη Δράμα. Υπάρχει ένα μικρό πρωτάθλημα με μια τετράδα αθλητών που έχει ξεχωρίσει στα 75 κιλά. Είναι αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα και θα κάνουνε ένα τουρνουά Κ-1.

Θα έχουμε τους ημιτελικούς και τους τελικούς.  Ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τη διοργάνωση της Αθήνας. Διοργανώνεται για 2η χρονιά στην Καβάλα. Είχαμε κάνει κάτι με την ομοσπονδία της Βορείου Ελλάδας, πιο λιτό, πιο συντηρητικό. Είχε όμως μεγάλη επιτυχία. Είχε θέαμα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

Ερώτηση: Θα έχει εισιτήριο για τον κόσμου που θέλει να παρακολουθήσει τους αγώνες;

Απάντηση:  Υπάρχει μια προπώληση εισιτηρίων στα 10 ευρώ. Το Σάββατο η τιμή θα είναι 12 ευρώ.

Δίπλα στο ρινγκ θα υπάρχουν 10 τραπέζια, ας το πούμε για VIP που το εισιτήριο θα είναι 20 ευρώ.  Εκεί όμως θα συνοδεύεται με κρασάκι και εδέσματα. Κάτι εξελιγμένο.

Η ποιότητα εκτός ρινγκ και μέσα στο ρινγκ, θα είναι εξαιρετική.

Υποσχόμαστε κάτι πολύ ωραίο, που δεν θα κουράσει.  Πιστεύω ότι θα ικανοποιήσει πολύ τους φιλάθλους τους αθλήματος που στην Καβάλα, είναι πολύ απαιτητικοί.

Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να το καθιερώσουμε από την επόμενη σεζόν, ως θεσμό.

 

Διαβάστε επίσης