Ο Σταύρος Πεταλωτής επανακάμπτει – Δεν τον εξέπληξε η πανηγυρική επανεκλογή του

 Ο Σταύρος Πεταλωτής επανακάμπτει – Δεν τον εξέπληξε η πανηγυρική επανεκλογή του

Την επιστροφή του στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας φαίνεται πως εξασφάλισε ο Σταύρος Πεταλωτής, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Στάθη Εριφυλλίδη και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, αυτή τη φορά ως ένα εκ των κορυφαίων σε σταυρούς στέλεχος του ψηφοδελτίου της Δήμητρας Τσανάκα. Ενόψει του επαναληπτικού γύρου της Κυριακής, ο κ. Πεταλωτής χθες το πρωί από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ μας είπε: «Εύχομαι στο δεύτερο γύρο να πάει πάρα πολύ καλά η Δημητρούλα μας, γιατί το αξίζει. Είναι ένα κορίτσι που ξεκίνησε μόνο του, που πορεύθηκε μόνο μετά το διαζύγιο, που σπούδασε μόνη τα παιδιά της και τα αποκατέστησε. Όποιο καθήκον κι αν ανέλαβε στο δήμο το διεκπεραίωσε και κυρίως στον τομέα των παιδικών σταθμών».
Με τη Δήμητρα Τσανάκα επικεφαλής και όλοι εμείς μαζί μπορούμε, είναι το μήνυμα που στέλνει ο κόσμος τόσο στον ίδιο τον κ. Πεταλωτή, όσο και στην παράταξη «Ανάσα για το δήμο». Η Καβάλα, που είναι το Κολωνάκι της Ελλάδας, κατά τα λεγόμενα του Σταύρου Πεταλωτή, θέλει ανάπτυξη. Αυτή η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από επενδύσεις οι οποίες θα προσφέρουν και θέσεις εργασίας. Επιπλέον, κάποιες μαρίνες που θα δημιουργηθούν με λιγοστά χρήματα και όχι με τα εξωφρενικά ποσά που ακούγονται, θα ενισχύσουν και τον τουρισμό δήλωσε ο Σταύρος Πεταλωτής.
Η πανηγυρική επανεκλογή του μπορεί να μην αποτέλεσε έκπληξη, βάσει όμως της προσφοράς του και των θυσιών του για τον τόπο ο κ. Πεταλωτής περίμενε κάτι περισσότερο. «Εγώ για την Καβάλα έχασα ακόμη και το φως μου. Αγαπώ την πόλη μου και θα την υποστηρίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου», μας είπε χαρακτηριστικά.
Ο Σταύρος Πεταλωτής μίλησε και για τον επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» υπογραμμίζοντας: «Ο Κωστής Σιμιτσής είναι ένα καλό παιδί, κοινωνικότατο και με ευφράδεια λόγου, καθώς και άριστος οικογενειάρχης. Αλλά όπως ο σκαντζόχοιρος δεν κάνει για μαξιλάρι έτσι και ο φίλος μου ο Κώστας δεν κάνει για τη δημαρχιακή θέση. Θεωρώ ότι συμπλήρωσε την 8ετια και τη θητεία του, άρα πρέπει να αποχωρήσει. Το όριο των δύο θητειών θα πρέπει να κατοχυρωθεί και συνταγματικά για όλες τις θεσμικές θέσεις».
Ο κ. Πεταλωτής αποφάνθηκε ότι η συμμετοχή ή όχι της Δήμητρας Τσανάκα σε μια τηλεμαχία είναι αποκλειστικά δική της απόφαση, σύμφωνα όμως με την προσωπική του άποψη η συμμετοχή δε θα της προσφέρει οτιδήποτε κι όλα αυτά είναι βλακείες και ηλιθιότητες που ακούγονται από τον κόσμο. Το έργο του καθενός φαίνεται στο δρόμο και όχι μέσα από τηλεοπτικούς δέκτες. Το γυαλί εξυπηρετεί μόνο στις εντυπώσεις. Γι’ αυτό και διαφωνεί ο κ. Πεταλωτής, ως άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων. «Εάν η Δημητρούλα μας ακολουθήσει το δρόμο των πράξεων τότε θ’ αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της εκεί που πρέπει κι εκεί που της αξίζει», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Σταύρος Πεταλωτής.

 

Διαβάστε επίσης