• 19 Μαΐου 2024,

Πέθανε ξαφνικά ο γιος του Γιώργου Παυλίδη

 Πέθανε ξαφνικά ο γιος του Γιώργου Παυλίδη

Σοκ στην κοινωνία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκάλεσε αργά το βράδυ του Σαββάτου, το νέο του θανάτου, εντελώς ξαφνικά, του γιου του περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, Θόδωρου.

Ο Θόδωρος Παυλίδης πέθανε σε ηλικία 32 ετών.Ήταν δικηγόρος. Ο θάνατός του ήταν εντελώς αιφνίδιος, την ώρα που βρίσκονταν σ την κατοικία του, στην πόλη της Ξάνθης. Δεν είχε ιατρικό ιστορικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε οξύ έμφραγμα.

Η κηδεία του Θόδωρου Παυλίδη έγινε στην Ξάνθη, την Κυριακή το απόγευμα, με παρόντες πάρα πολλούς πολίτες, απ΄ όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Η Καβάλα εκπροσωπήθηκε με τους Θόδωρο Μαρκόπουλο, Σωτήρη Παπαδόπουλο, Χρήστο Γάκη, Αλέκο Ιωσηφίδη, Σταύρο Τσολάκη, Τάσο Μεταξά, Δήμητρα Τσανάκα, Κορίνα Χιώτη Πρασσά, Αναστασία Ιωσηφίδου, Φίλιππα Αναστασιάδη κ.α.

Εκδόθηκαν την Κυριακή αλλά και χθες Δευτέρα συλλυπητήριες ανακοινώσεις προς το Γιώργο Παυλίδη.

Ο γιος Θεόδωρος ήταν παντρεμένος, πατέρας ενός παιδιού. Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής :

 

*Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Θεόδωρου Παυλίδη, δικηγόρου και πατέρα ενός ανήλικου τέκνου, υιού του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργου Παυλίδη, για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε: “Είναι πολύ στενάχωρο να χάνονται νέοι άνθρωποι, ειδικά σε μια εποχή σαν τη σημερινή, που εμείς και η πατρίδα μας τους χρειαζόμαστε τόσο πολύ. Δηλώνω συγκλονισμένη και εκφράζω τη συμπαράστασή μου προς την οικογένειά του. Ελπίζω ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του νεαρού και να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του”.

 

*Ο βουλευτής Ν. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Καραγιαννίδης Χρήστος εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου, τον γιο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Γεωργίου Παυλίδη.

Δεν υπάρχουν λόγια παρηγορητικά, ο πόνος είναι δυσβάσταχτος και η οδύνη ανείπωτη.

Εύχεται δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

 

*Η περιφερειακή οργάνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΑΜΘ εκφράζει από καρδιάς τη βαθιά της λύπη και τα πιο θερμά συλλυπητήρια στον περιφερειάρχη κ. Γ. Παυλίδη, και την οικογένειά του, για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου του παιδιού.

Τα μέλη της Π.Ε. του Ποταμιού: Γρηγοριάδης Στάθης, Κάσσουλας Θεοφάνης, Λύκου Μαρία, Παράσχου Αθηνά, Σαββίδης Άρης

 

*Η Κοινωνική Συμμαχία εκφράζει τα Θερμά της  Συλλυπητήρια στον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Γιώργο Παυλίδη και στην οικογένειά του, για την αιφνίδια απώλεια του υιού του Θεόδωρου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να απαλύνει τον πόνο των οικείων του.

Από το Γραφείο Τύπου της Κοινωνικής Συμμαχίας

Επικεφαλής: Φώτης Καραλίδης

 

*Πριν καταφέρουμε να συνέλθουμε από την απέραντη θλίψη στην οποία μας βύθισε ο χαμός του Φώτη Καλένη, ο αδόκητος θάνατος του Θοδωρή Παυλίδη, του 32χρονου υιού του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ενός ακόμη νέου ανθρώπου, έρχεται να μας  προσθέσει ακόμη περισσότερη.

Εν μέσω πλήρους ψυχικής οδύνης, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων

Π.Ε. Καβάλας

 

*Η  Κατερίνα Γεροστεργίου, περιφερειακή σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια της ίδιας και της παράταξης της, στον περιφερειάρχη Γεώργιο Παυλίδη και την οικογένεια του για την ξαφνική απώλεια του γιού του Θεόδωρου Παυλίδη. Ο χαμός ενός νέου ανθρώπου δεν αποτελεί μόνο ένα θλιβερό γεγονός για την οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και σοβαρό πλήγμα για την κοινωνία μας.

 

*Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ´Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζουν την οδύνη και τα βαθιά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για την ξαφνική και άδικη απώλεια του υιού του Θ. Παυλίδη.

 

*Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον περιφερειάρχη κ. Γ. Παυλιδη και την οικογένειά του για τον άδικο χαμό του αγαπημένου παιδιού του.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τρέλλης Χρήστος

Επικοδομητικό

Εγκεφαλικά ταυτόχρονα

 

 

*Οι εθελοντές του Ποταμίου στην περιφέρεια της Αν. Μακεδονίας και Θράκης εκφράζουν προς τον Περιφερειάρχη μας κο Γεώργιο Παυλίδη και την οικογένεια του την θλίψη τους και τα συλλυπητήρια τους για τον απρόσμενο θάνατο του γιου τους Θεόδωρου Παυλίδη. Άλλο ένα νέο παιδί δυστυχώς μας άφησε πολύ πρόωρα. Σύσσωμοι συμπαραστεκόμαστε στην σκληρή δοκιμασία τους.

Το Ποτάμι Α.Μ.-Θ.

Διαβάστε επίσης