• 9 Μαΐου 2024,

Πέρασε η μπόρα , πέρασε …

 Πέρασε η μπόρα , πέρασε …

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ απο το απόγευμα της Πέμπτης το νέο αυτό κύμα κακοκαιρίας που θα συνοδεύεται απο τις γνωστές για φέτος βροχές και καταιγίδες θα αρχίσει να ασθενεί και περιμένουμε βελτίωση απο την Παρασκευή.
Πάντα σύμφωνα με την έγκυρη ΕΜΥ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο καιρός θα είναι καλός με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τόσο το μεσημέρι του Σαββάτου όσο και της Κυριακής τους 33 βαθμούς.
Σας τα γράφω όλα αυτά γιατί οι πρώτες μέρες του Ιούνη , δηλαδή του καλοκαιριού, είναι Φθινοπωρινές αφού νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ το θέλεις το φουτεράκι σου.
Οσοι μάλιστα βιαστήκανε να σηκώσουν τα παπλώματα και να κατεβάσουν τις κουβερτούλες τις πικέ τα τελευταία βράδια έχουν λαλήσει.
Πάντως είναι γεγονός οτι πάμε για ένα δροσερό καλοκαίρι με θερμοκρασίες πολύ νορμάλ για την εποχή.
Δεν ξέρω πως θα είναι ο Ιούλης αλλα ο Ιούνης θα περάσει με πολλά μπουρίνια.
Ο Ρώσος μεγιστάνας ζήτησε απο την ΕΛ.ΑΣ την ¨ΑΡΤΑ και τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ “ για το ΄χλειδάτο πάρτι της κόρης του.
Η κόρη του θέλει να γιορτάσει τα 25α γενέθλεια της και ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ θα μετατραπεί σε ΑΣΤΑΚΟ αφού δεν θα μπορείς να το πλησιάσεις ούτε με την σκέψη σου.
Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει ζητήσει απο την Ελληνική Αστυνομία ( με το αζημείωτο) ένα σωρό άνδρες ειδικών δυνάμεων , για δύσκολες αποστολές , ελικόπτερα με θερμικές κάμερες εκπαιδευμένους σκύλους κ.τ.λ.π.
Τέτοια μέτρα ασφλαείας δεν είχαμε ούτε στην διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων το 2004 στην Αθήνα.
Ο άνθρωπος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο απο κάθε πλευρά και πληρώνει αδρά.
Να φανταστείτε οτι μόνο το ελικόπτερο που ζητάει κοστίζει 1.500 ευρώ την ώρα.
Καταλαβαίνετε μόνο το ελικόπτερο που ζητά να πετά δύο μέρες πρίν και κατά την διάρκεια του ΄πάρτι πάνω απο το νησί πόσα λεφτά θα πρέπει να το πληρώσει.
Μέχρι και βατραχανθρώπους θέλει την ημέρα εκείνη να περιπολούνε γύρω – γύρω απο το νησί.
Ο άνθρωπος έχει λεφτά και κάνει υπερβολές γιατί υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που έχουν λεφτά και δεν κάνουν ούτε αυτά που κάνει ένας μεροκαματιάρης.
Άντε να ξεκινήσει το μουντιάλ να ρουφήξουμε καμμιά κράκου μπύρα.
Κράκου επαναλαμβάνω για όσους το έχουν ξεχάσει οτι είναι οι παγωμένες μπύρες οι οποίες πρέπει να συνοδεύονται απο πιατέλες αλλαντικών και λουκάνικων.
Για τον λόγο αυτό θα πρέπει απο τώρα να βρείτε το στέκι που θα σας φιλοξενήσει τα βράδια του Μουντιάλ.
Τα βράδια αυτά θέλουν καλή παρέα , παγωμένη μπύρα απο βαρέλι αν είναι δυνατόν και καλούς μεζέδες.
Διαπιστώνω σε καθημερινή βάση και όσο προχωράνε τα έργα ανάπλασης στο κέντρο της Καβάλας οτι “παίζει” πολύ παρτέρι στον τελικό σχεδιασμό και αναρωτιέμαι ποιός θα περιποιείται όλα αυτά τα λουλούδια που θα πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτά τα παρτέρια.
Διότι τα λουλούδια είναι ωραία και μας αρέσουν όλους αλλα το λουλούδι θέλει περιποίηση.
Θέλει το λίπασμα του , θέλει του τακτικό του πότισμα και μια μόνιμη και συστηματική φροντίδα.
Είναι σαν τα σκυλιά.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ΄μανία απόκτησης σκύλου χωρίς να έχουν συνηδοτοποιήσει όλοι αυτοί που τους αποκτούν τις υποχρεώσεις τους απέναντι τους.
Ο σκύλος είναι ωραίος φίλος αλλα έχει και τα δικά του.
Θέλει την βόλτα του , θέλει τον χώρο του και θέλει και την τροφή του γιατί τα σκυλιά που αποκτούν οι περισσότερο έλληνες δεν είναι αδέσποτα.
Είναι σκυλιά ράτσας που πολλές φορές τα χρυσοπληρώνουν κιόλας.
Καταλαβαίνετε οτι τα σκυλιά αυτά δεν μπορείς να τα ταϊζεις αποφάγια.
Θέλουν σε καθημερινή βάση την τροφή τους και την κροκέτα τους για να έχουν υγεία και ευεξία.
Τέλος πάντων όμως το θέμα μας δεν είναι τα σκυλιά που με την ευκαιρία σας θυμίζουμε όλοι εσείς που τα έχετε στο σπίτι σας οτι θέλουν φροντίδα αλλά τα παρτέρια που θα κυριαρχήσουν στο κέντρο της πόλης όταν τελειώσουν τα έργα ανάπαλασης.
Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης μέχρι την ερχόμενη Τρίτη ,σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουν οι Βενιζέλος και Σαμαράς στο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών που σχεδόν σίγουρα φεύγει και πάει αλλού αν οχι στο σπίτι του.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης