cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Παιδιά ενός κατώτερου Θεού, ιδιώτη!

 Παιδιά ενός κατώτερου Θεού, ιδιώτη!

Η “μεταρρυθμιστική επανάσταση” ξεκίνησε ήδη! Πράξη πρώτη, η επαναπρόσληψη 2000 απολυμένων της ΕΡΤ! Και η εξασφάλιση της χρηματοδότησης των μισθών τους; Μα φυσικά μέσο της αύξησης των τελών στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ελλείψη δανεικών! Όλοι οι Υπόλοιποι, έχουμε μια διαχρονική υποχρέωση, θολή, ακαθόριστη και ανεξήγητη μα πάνω απ’ όλα ιερή, να ταΐζουμε αχρείαστους στο δημόσιο! Μην ρωτάς αν μπορείς ή όχι, είναι ύψιστη υποχρέωσή σου στο όνομα του κρατισμού, στο όνομα της επίδειξης αλληλεγγύης στο βολεμένο συνάνθρωπο! Μην κοιτάς τι κάνει ο βολεμένος για σένα, δες τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον βολεμένο!

Πράξη δεύτερη, η εγγραφή 2000 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα (μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές), στη “λίστα του Σίντλερ”, στον κατάλογο φρίκης 1.500.000 ανέργων του ιδιωτικού επίσης τομέα! Μα πως; Μα στο όνομα του αριστερού κρατισμού και της ψευτοοικολογικής και δήθεν περιβαλλοντολογικής συνείδησης με “προοδευτικό” πάντα πρόσημο! Στη Σουηδία και Φινλανδία μόνο, λειτουργούν 10 μεταλλεία χρυσού, που αποτελούν αδιαμφισβήτητη απόδειξη για την εφικτότητα και συμβατότητα των έργων αυτών με τις πλέον υψηλές, παγκοσμίως, περιβαλλοντικές προδιαγραφές (standards) που βασίζονται στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία, και μάλιστα σε δύο χώρες με μακροχρόνια και ιδιαίτερα αναπτυγμένη περιβαλλοντική και οικολογική συνείδηση, χωρίς βέβαια “αριστερή μετώπη”!

Δεν είμαι απο εκείνους που πιστεύουν στη θεωρία της αριστερής παρένθεσης, ούτε απο αυτούς που ζητούν την “κεφαλή επί πίνακι” μιας κυβέρνησης μόλις ενός μήνα! Όμως τα πρώτα δείγματα διακυβέρνησης της “πρώτη φορά αριστερά” κυβέρνησης, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, το αντίθετο! Δεν κατακεραυνώνω, διατηρώ όμως το δικαίωμα να κριτικάρω, πάντα δημιουργικά και καλόπιστα! Δεν είμαι “αντιμνημόνιο”, είμαι αντιφαυλότητα!

Διαβάστε επίσης