• 29 Μαρτίου 2024,

Περιμένει τον Δήμο ο Εμπορικός Σύλλογος

 Περιμένει τον Δήμο ο Εμπορικός Σύλλογος

Αυτή την εβδομάδα θα κριθεί οριστικά τι ακριβώς θα γίνει με τις εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, κατά την περίοδο των εορτών. Θα ξεκαθαρίσει όμως όπως επιβάλλεται το τοπίο σχετικά με την χρηματοδότηση αυτών των εκδηλώσεων και ποια θα είναι η συνεισφορά της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, αλλά και το είδος των εκδηλώσεων.

Ο δήμος Καβάλας φαίνεται να είναι πολύ περισσότερο προετοιμασμένος απ΄ ότι δείχνει. Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ έχει καταρτίσει κατάλογο εκδηλώσεων, αλλά επιμένει στην λειτουργία της χριστουγεννιάτικης αγοράς έστω κι αν τα σπιτάκια που θα νοικιάσει σε ιδιώτες θα είναι τρία ή τέσσερα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας θα αναλάβει να λειτουργήσει ένα από τα σπιτάκια, εάν όμως η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ διορθώσει τις προηγούμενες της κινήσεις και δεν επιμείνει στη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος θα περιμένει να δει τι ακριβώς θα κάνει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κι αν χρειασθεί το διοικητικό του συμβούλιο θα συνεδριάσει πάλι για να λάβει καινούρια απόφαση περί της συμμετοχής στις εκδηλώσεις ή όχι.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Καβάλας δε θέλι να δημιουργηθεί στην πλατεία αγορά – έστω προσωρινή – από την άλλη αντιλαμβάνεται ότι διαφορετικά τα σπιτάκια είναι δύσκολο να γεμίσουν. Κατηγορεί όμως το Δήμο Καβάλας ότι από την αρχή πρόθεσή του ήταν να φτιάξει τη χριστουγεννιάτικη αγορά για να έχει έστω λίγα έσοδα.

 

Διαβάστε επίσης