Πλέον οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα γίνονται μέσω email & fax !

 Πλέον οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα γίνονται μέσω email & fax !

Πως θα μπορέσουμε να διεδκικήσουμε και τελικά να κερδίσουμε ένα νέο κούρεμα στο ελληνικό χρέος όταν πλέον οι διαπραγματεύσεις με την τροϊκα έχουν περάσει σε άλλη φάση και οι απαιτήσεις φθάνουν στα γραφεία των υπουργείων μέσω email και fax.

Ούτε στον κόπο να έρθουν στην Αθήνα δεν μπαίνουν οι εκπρώσωποι των πιστωτών μας.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα.

Μπορεί να σημαίνει οτι μας έχουν βαρεθεί, οτι μας έχουν σίγουρους και οτι πλέον είμαστε ο εύκολος αντίπαλος αφού θεωρούν οτι μπορούν να μας παίξουν και μέσω email.

Δεν χρειάζεται να μπούν στον κόπο και να έρθουν στην Αθήνα αφού αυτό που θέλουν μπορούν να το πάρουν και με ένα fax.

Κάτω λοιπόν απο αυτές τις καινούργιες συνθήκες συνεργασίας (;) και υποστήριξης (;) καλούμαστε να διεκδικήσουμε ένα νέο κούρεμα στο ελληνικό χρέος και να πετάξουμε μια και καλή απο πάνω μας τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Διότι στην ουσία όταν ζητάμε κούρεμα ζητάμε μόνιμη απαλλαγή απο το ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Αυτή η μόνιμη απαλλαγή είναι που τρομάζει τους πιστωτές μας και θα κάνουν τα αδύνατα – δυνατά προκειμένου να μην γίνει κούρεμα αλλα να δοθεί νέο δάνειο προκειμένου να συνεχιστεί αυτό το καθεστώς ομηρίας.

Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών ειδήσεων αλλα νομίζω οτι τουλάχιστον στις διαπραγματεύσεις του Σεπτέμβρη ούτε απο το μυαλό μας δεν θα περάσει το ενδεχόμενο του νέου κουρέματος αφού οι τροϊκανοί θα έρθουν στην Αθήνα , αν έρθουν ,φτιαγμένοι για να μην ακούσουν κουβέτνα για κούερεμα.

Θα συζητήσουν τα πάντα εκτός απο αυτό που καίει την ελληνική πλευρά και είναι ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Θα δημιουργήσουν ένα κλίμα τέτοιο πρίν την άφιξη τους που δεν θα επιτρέπει να κάνουμε σκέψεις για τέτοιου είδους συζητήσεις.

Εκτός και αν αυτήν την φορά οι διαπραγματεύσεις γίνουν μέσω email και fax.

Όπως έγινε και με τις αμυντικές βιομηχανίες της χώρας για τις οποίες η τρόϊκα ζήτησε λουκέτο εδώ και τώρα και μάλιστα χωρίς αποζημιώσεις των εργαζομένων.

Αυτή είναι η τρόϊκα και αυτός είναι ο περιβόητος μηχανισμός στήριξης για τον οποίο μας μιλούσε με τόσο ωραία λόγια ο Γιώργος Παπανδρέου το 2010.

Κλείνουν επιχειρήσεις και πετάνε τον κόσμο στο δρόμο χωρίς μάλιστα να τους δώσουν και σέντς ώς αποζημίωση.

Βέβαια οι απαιτήσεις της Τρόϊκας δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ.

Οσο εμείς θα δίνουμε τόσο αυτοί θα ζητάνε και πραγματικά δεν ξέρω που μπορεί αυτή η τακτική να οδηγήσει.

Αν ξέραμε απο την αρχή οτι κάπως έτσι θα πήγαινε αυτή η ιστορία της σωτηρίας της χώρας νομίζω οτι όλοι οι έλληνες θα προτιμούσαμε να χρεωκοπήσουμε οχι μία αλλα τριάντα φορές.

Δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε είναι σου λέω πανικός , ένας μικρός τιτανικός που λέει και ένα τραγούδι του Μαχαιρίτσα.

 

Πάμε για έναν βαρύ χειμώνα με βροχές και χιονοπτώσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις είναι πολύ πιθανό φέτος να ζήσουμε ένα πολύ βαρύ και δύσκολο καιρικά χειμώνα με πολλές χιονοπτώσεις και βροχές.

Μάλιστα οι ειδικοί που ασχολούνται με το θέμα υποστηρίζουν οτι ο φετεινός χειμώνα θα είναι βαρύς και δύσκολος οχι μόνο για την Ελλάδα αλλα για όλη την Ευρώπη και κυρίως για της χώρες της Βορείου Ευρώπης.

Τα μεταξωτά και να φυσάει λέω εγώ.

Ολα τα είχαμε ένα τέτοιος χειμώνας μας έλειπε.

Το ξαθνό της Τατιάνας

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέστρεψε απο τις διακοπές της ξαθιά και είπε να διατηρήσει και να τονίσει αυτό το ξανθό και να το υιοθετήσει ώς λούκ και στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής νέας περιόδου.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της με την βάρκα της είπε να αλλάξει και το χρώμα στο μαλί της.

Δεν ξέρω αν μετά απο αυτό θα μπορείτε να κοιμάστε τα βράδια με την ίδια άνεση γιατί δεν είναι και λίγο πράγματ εδώ που τα λέμε να αλλάξει το χρώμα στο μαλί της η Τατιάνα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε τα μάτια σας 14 !

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης