Ποιός Ντάνιελ Κρέγκ ; Ο Κριστόφ Βάλτς όλα τα λεφτά ….

 Ποιός Ντάνιελ Κρέγκ ;  Ο Κριστόφ Βάλτς όλα τα λεφτά ….

Εντυπωσιακή με φοβερά εφέ η καινούργια ταινία του Τζέημς Μπόντ 007 SPECTRE που θα έλεγα όμως οτι φέρνει περισσότερο σε Πήτερ Παν αφού ο πράκτορας αυτή την φορά καταπίνει ελικόπτερα και κλάνει ρουκέτες.

Μπροστά του ο Πήτερ Πάν που πετάει στην χώρα του ΠΟΤΕ δεν είναι τίποτα.

Θα έλεγα οτι την παράσταση κλέβει ο κακός της υπόθεσης με ένα ρεσιτάλ ερμηνείας παρά ο Ντάνιελ Κρέγκ που δεν είναι  σε φόρμα σε αυτή την ταινία.

Έχω την ενύπωση οτι στις προηγούμενες ταινίες που υποδυόταν τον δημοφιλή Βρετανό πράκτορα ήταν καλύτερος.

Στα μείον της ταινίας η πεντάλεπτη μόνο συμμετοχή της Μόνικα Μπελούτσι που θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στην ταινία.

Η Μόνικα είναι απο τις λίγες ηθοποιούς που μπορεί να παίξει και χωρίς να μιλάει.

Με την γλώσσα του σώματος και οχι μόνο.

Δεν είναι δυνατόν να έχεις στο κάστ Μόνικα και να τον χρησιμοποιείς μόνο πέντε λεπτά.

Είναι σα να έχεις τον Μέσι στην ομάδα και να τον βάζεις μόνο στη παράταση.

Η δεύτερη γυναίκα της ταινίας που είναι η γυναίκα που ερωτεύεται ο Μπόντ για τις ανάγκες του σεναρίου είναι όμορφη αλλα άχρωμη.

Καμμμία σχέση με την Μόνικα τον δυναμίτη που αν και την περνάει καμμιά 30αριά χρόνια θα μπορούσε εύκολα να είναι το κορίτσι του Τζέημς Μπόντ.

Λάθος εκτίμηση χρεώνεται στον σκηνοθέτη της ταινίας αφού θα μπορούσε  η Μπελούτσι να την απογειώσει ακόμα περισσότερο εισπρακτικά την ταινία.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι η ταινία προβάλεται καθημερινά σε 4 προβολές απο τον μοναδικό κινηματογράφο της πόλης μας και καλό είναι να δείτε την ταινία για να έχετε την δική σας άποψη.

Η καλύτερη απάντηση των Γάλλων πολιτών στην τρομοκρατία είναι η επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι Γάλλοι απο τις επιθέσεις το βράδυ της Παρασκευής 13 του μήνα κυρίως σοκαρίστηκαν αλλα δεν φοβήθηκαν και για τον λόγο αυτό επέστρεψαν πολύ γρήγορα στις καθημερινές τους συνήθειες.

Πάντως να έχετε υπόψη σας οτι υπάρχει συναγερμός σε όλη την Ευρώπη και για άλλη τρομοκρατικά χτυπήματα που πρέπει να προλάβουμε γιατί εδώ που τα λέμε το δίχτυ ασφαλείας για τέτοιους είδους ενέργειες είχε χαλαρώσει πολύ στην Ευρώπη.

Έτοιμα για ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο τα προαπαιτούμενα που θα φέρουν στα ελληνικά ταμεία του κράτους 2+10 δις που μας έχουν τάξει.

Η εκταμίευση μετά την συμφωνία που ήτανε επώδυνη και οχι έντιμη θα γίνει άμεσα και τα 10 δις θα πάνε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που θα πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι τέλος του έτους.

Το τρέξιμο δηλαδή παρά την επίτευξη συμφωνίας συνεχίζεται για να μην σας πω οτι εντείνεται κιόλας.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πάντως ανακουφισμένος κυρίως απο την επίτευξη της συμφωνίας πήγε , για να χαλαρώσει, να παρακολουθήσει στην Κωνσταντινούπολη τον αγώνα της Εθνικής Τουρκίας με την Εθνικη Ελλάδας που τελειώσε ισόπαλο 0-0.

Ο Τσίπρας αλα μπρατσέτα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Νταβότουγλου και με κασκόλ που συνδύαζε τα χρώματα και των δύο χωρών εισήλθε στο γήπεδο και παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Οσο αφορά το αγωνιστικό ΄πρόσωπο της ομάδας αυτό ήταν σαφώς βλετιωμένο και φαίνεται οτι ο νέος προπονητής θα κάνει δουλειά.

Χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου αφού η ομάδα στην ουσία φτιάχνεται απο την αρχή.

Με έκπληξη υποδέχτηκαν οι περισσότεροι φίλαθλοι το άκουσμα της είδησης για την πρόσληψη του Γιατζόγλου που έρχεται στην Καβάλα με αποστολή να σώσει την παρτίδα.

Μπορεί ;

Θα φανεί στο χειροκρότημα.

Πάντως μετά το αρχικό μούδιασμα στο άκουσμα του ονόματος Γιατζόγλου θα πρέπει να  ξεμουδιάσουμε και να σταθούμε όλοι στο πλευρό της ομάδας που μας έχει ανάγκη σήμερα περισσότερο απο κάθε άλλη φορά.

Οσο αφορά τον Τζήμα φεύγει σαν φίλος αφού με τον Τζήμα η Ένωση έζησε μεγάλες και ευχάριστες στιγμές.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης