• 5 Μαΐου 2024,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Καλούνται  τα  Μέλη  της  Ιατρικής  Εταιρείας  Καβάλας, σε τακτική  Γενική Συνέλευση την 31η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ημέρα  ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 11.00 π.μ.,  στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΩΚΕΑΝΙΣ, στην Καβάλα και επί της οδού Ερ. Σταυρού 32, με θέματα :

1.- Έκθεση  πεπραγμένων Δ/κού Συμβουλίου  έτους  2015.

2.- Έγκριση οικονομικού απολογισμού  έτους 2015 – Έκθεση  Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3.-Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού έτους 2016.

4.- Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη α) Πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, β) Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής  και  γ) Τριμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το άρθρο 7  παρ. 3 του ισχύοντος καταστατικού της Ι.Ε.Κ. αυτοί που επιθυμούν να εκλεγούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου πρέπει να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας πριν από πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από τις αρχαιρεσίες προς τη διοίκηση της Ι.Ε.Κ., δηλαδή μέχρι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 1.00 μ.μ

Δικαίωμα  ψήφου  έχουν  όλα   τα  ταμειακώς  τακτοποιημένα  μέλη  μας  μέχρι την  ημέρα  της Γενικής Συνέλευσης.

Σε περίπτωση που δεν θα πραγματοποιηθεί απαρτία, κατά την πρώτη  Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει  στις 11.30 π.μ.  δευτέρα  τοιαύτη, εάν και σε αυτή δεν επιτευχθεί απαρτία θα πραγματοποιηθεί τρίτη στις 12.00 μεσημβρινή, εφόσον παρίσταται το ένα τέταρτο τουλάχιστον των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή σας στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 31ης-1-2016 θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι, εφόσον  τακτοποιηθείτε  οικονομικά,   έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε σαν υποψήφιοι ή στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην Εξελεγκτική Επιτροπή, και εφόσον έχετε δεκαπενταετή θητεία στην Ιατρική Εταιρεία Καβάλας μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πειθαρχικό  Συμβούλιο  ή σε ένα από τα ανωτέρω όργανα.

Παρακαλείσθε όπως παρευρεθείτε.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ/ΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ. ΤΑΤΣΗΣ                                             ΞΕΝ.  ΚΡΟΚΙΔΗΣ

 

Διαβάστε επίσης