• 1 Μαΐου 2024,

Προσλήψεις στο «ΣΤΗΡΙΖΩ», εκλογές στην «ΠΝΟΗ»

 Προσλήψεις στο «ΣΤΗΡΙΖΩ», εκλογές στην «ΠΝΟΗ»

Προσλήψεις πρόκειται μέσω του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ» τώρα που το φιλόδοξο πρόγραμμα για την στήριξη των οικογενειών από την οικονομική κρίση πήρε παράταση μέχρι το καλοκαίρι.

Ας δούμε πως ξεκίνησε το «ΣΤΗΡΙΖΩ» και πως στην πορεία κάποιοι από τους επιλεγμένους με κριτήρια ΑΣΕΠ εργαζόμενους αποχώρησαν οικειοθελώς. Τα κενά ζητήθηκε να καλυφθούν στην πρώτη παράταση του προγράμματος που αφορούσε τους μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος. Η επιβλέπουσα αρχή δεν το επέτρεψε. Τώρα ο σύλλογος ΠΝΟΗ που  υλοποιεί το πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ» πληροφορήθηκε ότι έχει τη δυνατότητα ν΄ αντικαταστήσει αυτούς που αποχώρησαν από τις δομές του «ΣΤΗΡΙΖΩ». Επειδή αναπληρωματικός για τη θέση του φαρμακοποιού δεν υπάρχει, θα γίνει η διαδικασία από την αρχή και είναι ήδη σε εξέλιξη, η κατάθεση δηλώσεων στην ΠΝΟΗ. Οι υπόλοιποι έξι θ΄ αντικατασταθούν από τον πίνακα επιλαχόντων στις αρχικές προσλήψεις του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ». Πρόκειται για δύο θέσεις στο κοινωνικό παντοπωλείο, δύο θέσεις στο δημοτικό λαχανόκηπο, μία θέση στην τράπεζα χρόνου, μία θέση στο γραφείο διαμεσολάβησης.

Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ ετοιμάζεται για τις εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο οι οποίες θα γίνουν στις 8 Φεβρουαρίου, στην Καβάλα.

Στη γενική συνέλευση που θα έχει εκλογικό χαρακτήρα, θα κοπεί επίσης η βασιλόπιτα για το 2016. Η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας θα γίνει φέτος – συγκεκριμένα – μαζί με τη γενική συνέλευση, γιατί ο σύλλογος βρίσκεται σε πένθος, αφού πρόσφατα πέθανε ο Τηλέμαχος Βελισαρίδης που διετέλεσε πρόεδρος του ίδιου συλλόγου.

 

Διαβάστε επίσης