• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Προσωρινή επίσχεση εργασίας στο European Express

 Προσωρινή επίσχεση εργασίας στο European Express

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε το μεσημέρι, το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου στο κεντρικό λιμάνι, αφού το πλήρωμα του πλοίου European Express προχώρησε σε προσωρινή επίσχεση εργασίας. Το πλοίο δεν αναχώρησε για τα νησιά του βορείου Αιγαίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμαρτυρίες από πολλούς επιβάτες, που άλλοι περίμεναν έξω από το πλοίο κι άλλοι μέσα σ΄ αυτό.
Όλα άρχισαν το μεσημέρι του Σαββάτου όταν το European Express επρόκειτο να αναχωρήσει από την Καβάλα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Το πλήρωμα δήλωσε ότι δεν έχει πληρωθεί ενόψει του ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, προχωρά σε επίσχεση εργασίας. Άμεσες ήταν οι διαμαρτυρίες των επιβατών, ενώ το κεντρικό λιμάνι, γύρω από το πλοίο European Express γέμισε όχι μόνο από επιβάτες, αλλά κι από άνδρες του λιμενικού σώματος.
Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις οι οποίες είχαν αποτέλεσμα, αργά το βράδυ και το πλοίο στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου, αναχώρησε για το επόμενο δρομολόγιό του, Δημιουργήθηκε φυσικά μεγάλη ταλαιπωρία, στους επιβάτες, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο, καθώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Η ναυτιλιακή εταιρία NEL LINES, ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ότι μετά την άρση της επισχεσης εργασίας από μέλη του πληρώματος, του πλοίου European Express, το πλοίο αναχώρησε από την Καβάλα προς Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ, ενώ χθες Κυριακή, στις 7.00 το απόγευμα, επρόκειτο ν΄ αναχωρήσει για το επόμενό του δρομολόγιο για Χίο – Μυτιλήνη – Λήμνο – Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης