Πρόβλημα είναι η υγρασία …

 Πρόβλημα είναι η υγρασία …

Καλημέρα σας και καλό καλοκαίρι αφού οι θερμοκρασίες που ζούμε αρχές Οκτωβρίου μόνο καλοκαιρινές μπορούνε να χαρακτηριστούν.

Και δεν είναι μόνο η ζέστη αλλα και η υγρασία που τα επόμενα 24άωρα θα χτυπήσει κόκκινο αφού θα κυμανθεί λίγο κάτω απο το 98%.

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.

Θα κάνουμε ένα βήμα και θα νιώθουμε βατραχάνθρωποι αφού θα στάζουμε με την παραμικρή κίνηση.

Το πρόβλημα στην πόλη αυτή που ζούμε είναι τα υψηλά ποσοστά υγρασίας που νομίζω οτι έχουμε λόγω της θάλασσας.

Το καλοκαίρι η υγρασία μας πνίγει και τον χειμώνα μας τρυπάει τα κόκαλα.

Είναι θέμα η υγρασία αφού είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα μας δημιουργεί πρόβλημα και το γαμώτο είναι όσο περνάνε τα χρόνια τόσο δεν την μπορούμε την υγρασία γιατί λιγοστεύουν οι ανοχές απέναντι της.

Τέλος πάντων όπως τα παλεύουμε όλα θα το παλέψουμε και αυτό και μακάρι στο τέλος το πρόβλημα να είναι υγρασία.

Μας καθυστερούν επίτηδες οι Τροϊκανοί …

Οσο αφορά τα υπόλοιπα κάτι πάει να γίνει αλλα δεν γίνεται τίποτα γιατί όλο και κάποιο πρόβλημα ανακύπτει κυρίως απο την πλευρά των άλλων που είναι οι Τροϊκανοί και θέλουν για άλλη μια φορά να μας φθάσουν στα όρια.

Θέλουν να καθυστερήσουν το κλείδωμα των μέτρων για να πάνε όλα πίσω και η εκταμίευση της δόσης των 35 δις τα οποία αν δεν πάρουμε θα έχουμε πρόβλημα.

Στο τέλος θα μας τα δώσουν αλλα θα μας φέρουν για άλλη μια φορά στο χείλος της χρεοκοπίας και της στάσης πληρωμών για να μην παίρνουμε αέρα.

Που λέει και μια παροιμία δώσε αέρα στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι.

Αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν.

Δεν ξέρω που την πάνε την δουλειά και πόσο θέλουν να την τραβήξουν αλλα δεν βλέπω ούτε αυτήν την εβδομάδα να ψηφίζονται τα μέτρα και να πηγαίνουμε για την άλλη εβδομάδα.

Ο Σαμαράς βιάζεται για να τελειώνουμε και να πάρουμε με μια σχετική άνεση τα επόμενα δανεικά αλλα αυτοί δεν βιάζονται καθόλου γιατί έχουν στο μυαλό τους ακριβώς τα αντίθετα.

Εχουμε μπλέξει είναι το συμπέρασμα και το χειρότερο απο όλα είναι όσο περνάνε τα χρόνια αντί να ξεμπερδεύεται το πράγμα μπερδεύεται περισσότερο.

Τέλος πάντων η πρόταση της στήλης μέχρι να φθάσουν τα μέτρα στο ελληνικό κοινοβούλιο να συνεχίσουμε να κάνουμε τις βουτιές μας στις παραλίες της πόλης , τις πιο κοντυνές και τις πιο μακρυνές γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.

Τις μέρες που διανύουμε μόνο μια βουτιά στην θάλασσα μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Οσο ο καιρός θα το επιτρέπει τόσο εμείς θα βαράμε τρίποντα γιατί επαναλαμβάνω οτι οτι μια βουτιά τον Οκτώβρη είναι τρείς τον Αύγουστο ή τον Ιούλιο.

Αυτά είναι τα γνωστά τρίποντα.

Το DVD που

έγινε μούχτεν !

Σήριαλ με το DVD που έδωσε η Λαγκάρντ στο Παπακωνσταντίνου τότε που ήτανε υπουργός και αυτός το έχασε ΄ή δεν θυμάται που το έδωσε ή αφήνει υπονοούμενα οτι το έδωσε στον Βενιζέλο και οτι αυτός το ΄έκανε μούχτεν.

Το DVD για όσους δεν γνωρίζουν είχε μέσα 2000 ονόματα ελλήνων που έχουμε καταθέσεις στην Ελβετία και φοροδιαφεύγουν.

Καταλαβαίνετε οτι για να γίνει η δουλειά μουχτέν ποιά ονόματα πολιτικών ήταν μέσα στην λίστα αυτή.

Σε αντίθετη περίπτωση θα ξέρανε τα ονόματα της λίστας ακόμα και οι πέτρες.

Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ η Ελλάδα να γίνει κράτος και θα είναι μπουρδέλο.

Γιατί πάντα θα υπάρχουν οι γαργάρες στην λειτουργία του κράτους.

Οσο αφορά τα μέτρα γιατί αυτό είναι που μας καίει αυτήν την εποχή και φυσιολογικά εκεί επιστρέφει η συζήτηση θα καταλάβετε οτι είναι θέμα ημερών η ψήφιση τους απο την απεργία των εργαζομένων στην ΔΕΗ.

Οταν αρχίσει η απεργία των εργαζομένων στην ΔΕΗ θα έχουμε φθάσει μια ανάσα πρίν απο την ψήφιση των μέτρων.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και κυρίως τους φίλους σας γιατί στους φίλους γιατί τους εχθρούς τους ξέρεις και φυλάγεσαι.

Αύριο το πρωί τα λέμε ξανά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης