• 17 Μαΐου 2024,

Πρόταση ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια ΑΜΘ

 Πρόταση ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια ΑΜΘ

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη βρίσκεται σε κομματικό συναγερμό όχι μόνο για τις εκλογές που αργά ή γρήγορα φαίνεται ότι έρθουν, αλλά για την προετοιμασία της εκδήλωσης που θα γίνει 21 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, πρόκειται να παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, αλλά και ένα συγκεκριμένο περιφερειακό πρόγραμμα, που θ΄ αναφέρεται στα πλεονεκτήματα, στον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει ν΄ αναπτυχθεί η περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Τσίπρας θα είναι κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Είναι δύσκολο εκείνες τις ημέρες να υπάρξει περιοδεία του στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, λόγω έλλειψης χρόνου.

Προκειμένου να προετοιμαστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι νομαρχιακές επιτροπές έχουνε διάφορες συναντήσεις με παραγωγικούς κι άλλους φορείς. Ο  ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έχει συζητήσει θέματα ανάπτυξης με τη διοίκηση του επιμελητηρίου Καβάλας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, τη Διοίκηση του ΤΕΙ.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να έχει συνάντηση με το σωματείο των κτηνοτρόφων, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο και το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ. Μαζί με όλη αυτή τη δράση ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την προσπάθεια να φτάσει και στο τελευταίο πολίτη, μιλώντας σε αυτόν για τις απόψεις του κόμματος.

Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αισιοδοξία ότι τα πράγματα εξελίσσονται προς τον επιθυμητό στόχο, την πραγματοποίηση εκλογών, όσο το δυνατόν συντομότερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αντίθετα από τις δηλώσεις των τοπικών βουλευτών, εκτιμά ότι την άνοιξη στις σχετικές ψηφοφορίες στη βουλή, δεν θα καταφέρει η κυβερνητική πλειοψηφία να εξασφαλίσει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, για να εκλέξει νέο πρόεδρο της δημοκρατίας.

 

Διαβάστε επίσης