Πρώτα τα αποτελέσματα, μετά οι ενστάσεις

 Πρώτα τα αποτελέσματα, μετά οι ενστάσεις

Ο Βασίλης Ξουλόγης ετοιμάζεται να καταθέσει ένσταση για το αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής στο Δήμο Παγγαίου, αφού νωρίτερα οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα, με βάση την απόφαση του πρωτοδικείου Καβάλας. Αυτό αναμένεται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Για να υπάρξει λοιπόν η διαδικασία της ένστασης ή το αίτημα της επανακαταμέτρησης, πρέπει νωρίτερα το πρωτοδικείο Καβάλας, ν΄ ανακοινώσει τα δικά του αποτελέσματα, ουσιαστικά να μετρήσει από την αρχή τα ψηφοδέλτια, επιβεβαιώνοντας τα αποτελέσματα που ισχύουν σήμερα και τα οποία έχουν εκδοθεί από την περιφερειακή ενότητα Καβάλας.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ένσταση επανακαταμέτρησης θα καταθέσει κι ο συνδυασμός του Φίλιππα Αναστασιάδη. Ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με παρόμοιο αίτημα του Γιάννη Φιλόσογλου, που όμως αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Παγγαίου, αλλά την πρώτη Κυριακή.
Δεν αποκλείεται ο Φ. Αναστασιάδης να επανέλθει στο αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, ζητώντας νέα καταμέτρηση, ή να ζητήσει να μετρηθούν τα ψηφοδέλτια τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη Κυριακή.
Τα ξημερώματα της Δευτερας ο Β. Ξουλόγης είπε στους οπαδούς του, που ήταν έξω από το εκλογικό του κέντρο, ότι θα καταθέσει αίτημα επανακαταμέτρησης. Το ίδιο ισχυρίζονταν συνεργάτες του χθες το πρωί. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι για να γίνουν αυτά πιο συγκεκριμένα και να προχωρήσει η ουσία της υπόθεσης, πρέπει να υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα από το πρωτοδικείο. Καβάλας. Σήμερα το πρωί στο πρωτοδικείο προσέρχονταν δικαστικοί αντιπρόσωποι, με τους σάκους από διάφορα εκλογικά τμήματα του νομού. Ουσιαστικά η νέα καταμέτρηση αναμένεται να αρχίσει σήμερα.

Δήλωση Βασίλη Ξουλόγη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες που συμμετείχαν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία καθώς και όσους επέλεξαν τον συνδυασμό μας, και πίστεψαν στο όραμά μας για τον Δήμο Παγγαίου.
Παράλληλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον επικεφαλής του συνδυασμού «Ναι Μπορούμε», κ. Φίλιππα Αναστασιάδη.
Το οριστικό αποτέλεσμα για τον συνδυασμό «Σωστή Επιλογή» θα κριθεί μετά την τελική καταμέτρηση των ψήφων.
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που με συντρόφευσαν όλα αυτά τα χρόνια, δίχως τη βοήθεια των οποίων τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.
Εύχομαι να επικρατήσει η ενότητα και η κοινή προσπάθεια για τον Δήμο Παγγαίου.
Με τιμή,
Βασίλης Ξουλόγης

Διαβάστε επίσης