• 22 Μαΐου 2024,

Πότε κοντά πότε μακριά, πότε σε χάνω … (7 και σήμερα )

 Πότε κοντά πότε μακριά, πότε σε χάνω … (7 και σήμερα )

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του έλληνα πρωθυπουργού είμαστε στην τελική ευθεία για την συμφωνία που όπως όλα δείχνουν θα έρθει πριν απο αυτό το Σαββατοκύριακο για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Για τον λόγο αυτό συνιστά ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Πάντως έτσι όπως αντιδρά ο Τσίπρας μάλλον πάμε για μια καλή συμφωνία για την ελληνική πλευρά.

Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και να μπορέσουμε να περάσουμε εύκολα και στην επόμενη μέρα της συμφωνία αφού μόνο μια καλή συμφωνία θα μπορέσει να μας βοηθήσει να βρούμε γρήγορα ρυθμό ώς κοινωνία και οικονομία.

Χάσαμε πολύ χρόνο, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο  και θα πρέπει όλα να γίνουν με συνοπτικές διαδικασίες για να μπορέσουμε να αφιερωθούμε στον τουρισμό που είναι το μονάδικο μας όπλο απέναντι στην κρίση.

Στην φάση που είμαστε και μετά απο μια καλή συμφωνία ( το καλό σενάριο) θέλουμε και ένα δυνατό καλοκαίρι με ρεκόρ αφίξεων ( επίσης καλό σενάριο) για να μπορέσουμε να μπούμε στο Φθινόπωρο του 2015 με άλλο αέρα μήπως και καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω μας οριστικά την κρίση.

Μια καλή συμφωνία να ξέρετε θα δώσει άλλο αέρα και στην κυβέρνηση του Τσίπρα που θα πρέπει μετά το μέτωπο της κρίσης να ασχοληθεί με τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας που είναι πάρα πολλά και συσσωρευμένα όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια που ασχολούμαστε μόνο με τους δανειστές και την σωτηρία της χώρας.

Διότι αγαπητοί αναγνώστες η σωτηρία της χώρας μας θα ξεκινήσει απο το εσωτερικό όπου θα πρέπει να γίνει φορμάτ και μετά επανεκκίνηση.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να λειτουργεί και το ελληνικό κράτος όσο αφορά το εσωτερικό της χώρας γιατί δεν υπάρχουν μόνο οι δανειστές και πιστωτές μας αλλα και οι έλληνες φορολογούμενοι πολίτες που είναι στα χαμένα μετά απο 5 χρόνια οικονομικής περιπέτειας.

Σάλος έγινε με την 19χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε πρίν απο μερικές ημέρες στην ΜΥΚΟΝΟ και πάνω στο κέφι ο καλός της άνοιξε ,πάνω στο φιδίσιο κορμί της , 15 μπουκάλες σαμπάνια απο τις καλές.

Το βιντεάκι με τον αισθησιακό χορό της φοιτήτριας, που έχει όντως κορμί δυναμίτη, και τις σαμπάνιες να ανοίγουν η μια μετά την άλλη έχει προκαλέσει αντιδράσεις αφού για πολλούς αποτελεί πρόκληση σε μια εποχή τόσο δύσκολη οικονομικά για την Ελλάδα.

Την απάντηση τους σε όσους τους κατακρίνουν έδωσε και η φοιτήτρια και ο καλός της που στην τελική είναι αυτός που πληρώνει τον βαρκάρη και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν απο εμάς.

Ο άνθρωπος τα έχει και θέλει να τα κάνει σαμπάνιες για την καλή του.

Ούτε υπουργός είναι ούτε έχει κάποια θέση που να σχετίζεται με το δημόσιο χρήμα.

Μπορεί ο άνθρωπος να φτιάχνει έλικες για ελικόπτερα και η επιχείριση να πηγαίνει καλά.

Θα πρέπει να μας ρωτήσει αν θα ανοίξει 15 σαμπάνιες στο κορμί της καλής του ;

Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια …

Αυτό έχω να πω εγώ και πάμε παρακάτω.

Αφήνουμε πίσω μας την επιδείνωση του καιρού που έφερε και πτώση της θερμοκρασίας και πάμε για ένα καλοκαιρινό τριήμερο αφού απο το Σάββατο και μετά θα αρχίσουμε να φλερτάρουμε και με τα 30άρια.

Για τηγν Δευτέρα , αργία λόγω του Αγίου Πνεύματος η θερμοκρασία και στην Καβάλα θα φτάσει τους 30 βαθμούς.

Καταλαβαίνετε οτι ο προγραμματισμός που θα γίνει για το τριήμερο θα πρέπει να έχει πολύ παραλία και πολύ κρύα μπύρα.

Αυτά λεβέντες και για σήμερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης